Tutorial machiaj de seara – poze si video

907

Un tutorial pentru un machiaj de seară este cu siguranță binevenit oricărei doamne sau domnișoare. După ce ți-ai ales ținuta de ieșit cu fetele sau cu iubitul, indiferent de eveniment, trebuie să te decizi și asupra machiajului.

Tutorial machiaj de seara

Primul pas în acest tutorial machiaj de seară este și cel mai important: trebuie să apelezi neapărat la creativitate și să te bucuri de procesul de înfrumusețare.

Culori și stări de spirit
Machiajul trebuie să te facă să te simți puternică și sigură pe tine. Tocmai de aceea, pe lângă faptul că trebuie să fie în conformitate cu outfit-ul, trebuie să te și reprezinte. Așadar, dacă ești o fire mai nonconformistă sau pur și simplu vrei să fii regina serii, alege culori tari, care să te scoată în evidență. Dacă machiajul de seară nu este punctul tău forte și nu ai timp să mergi la un salon, folosește culori mate și nuanțe calde și, bineînțeles, tutorialul nostru.

Pașii către perfecțiune
Primul pas din tutorialul pentru machiajul de seară este aplicarea unei baze. Urmează folosirea unui fond de ten de o nuanță potrivită pentru a evita efectul de mască. Acesta trebuie întins foarte bine pentru a nu se vedea urme care sunt, cu siguranță, inestetice.

machiaj de seara ochi caprui

După ce ai urmat aceste două etape, ai nevoie de un creion dermatograf negru. Calitatea acestuia contează foarte mult. Creionul dermatograf definește machiajul de seară. Dacă dorești o notă în plus de eleganță, folosește unul cu sclipici. Acesta se potrivește mai ales ținutelor mate, nu foarte încărcate. Cel mai simplu și rapid mod de a aplica eyeliner-ul este trasarea unei linii subțiri începând din colțul intern al ochiului. Dacă folosești un lip gloss nude, poți aplica dermatograf și pe linia genelor. În schimb, dacă folosești un ruj de o nuanță mai tare, linia aceasta ar putea încărca inutil machiajul de seară.

machiaj de seara ochi verzi

Culoarea fardului rămâne la alegerea ta. Cel mai important este să îl aplici pe toată pleoapa, pentru ca machiajul de seară să arate uniform. Dacă ești mai curajoasă, poți folosi mai multe nuanțe și să realizezi un degrade. Nu în ultimul rând, rimelul este indispensabil. Genele alungite emană senzualitate și nu se vor demoda niciodată. Privirea ta va fi pătrunzătoare și ușor de remarcat.

Efecte de divă
La finalul acestui tutorial pentru machiajul de seară am păstrat câteva mici secrete. Dacă vrei să fii atracția serii, trebuie să te menții fresh pe tot parcursul acesteia. Așadar, machiajul de seară intact este extrem de important. Ai grijă ca eyeliner-ul să aibă o formulă gel waterproof. Nu uita să îți conturezi sprâncenele cu un fard mat de culoarea părului. Nu în ultimul rând, pentru a îți intensifica privirea, folosește gene false. Nu sunt greu de aplicat și efectul este indubitabil.

machiaj de seara smokey eyes

Atitudine și stil
După ce machiajul și ținuta sunt pregătite, trebuie să mai faci un lucru pentru a fi sigură că seara va fi un succes garantat. Zâmbește toată seara. Vei emana încredere și senzualitate. Machiajul de seară este doar un prim pas pentru a avea o seară reușită. Dar, un prim pas important…

Tutorial VIDEO machiaj de seara

loading...
Articolul precedentCe probleme de sanatate pot indica ochii?
Articolul următor8 mirodenii sanatoase

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!