Manichiuri interesante cu forme

171

Fa din unghiile tale atractia petrecerii, ornandu-le cu cateva dintre cele mai stilate modele de manichiuri interesante cu forme. Exista o multime de modele sexy dintre care poti alege, asa ca incearca-le si experimenteaza puterea unor unghii perfect „sculptate”.

Manichiuri interesante cu forme

Exista o multime de modele de manichiuri interesante, care cer minimum de intretinere si abilitati, asa ca intoarce-ti privirea catre lucrurile fundamentale pentru a crea o astfel de manichiura. Achizitioneaza-ti nuantele preferate, sclipici si imprimeuri, daca ceea ce cauti este o manichiura care sa solicite putin efort. De la imaginile sofisticate la cele simple, urmatoarele modele te pot inspira pentru urmatoarea sedinta de manichiura.

Manichiuri interesante cu formeManichiuri interesante cu formeManichiuri interesante cu forme

Unghiile bine aranjate au devenit o necesitate in ziua de azi, asa ca nu e de mirare ca femeile sunt in cautarea constanta a unor modele de manichiuri interesante, care sa le sublinieze personalitatea. Oricum, vizitele regulate la salon te costa foarte mult, iar daca esti la limita cu bugetul, nu inseamna ca trebuie sa-ti neglijezi manichiura.

Imprimeurile animale sunt foarte populare, datorita aparitiei atipice, dar si a caracterului seducator. Ceea ce este minunat laaceste imprimeuri animale este ca pot fi create usor folosind o pensula subtire. Scoate la iveala latura ta salbatica alegand imprimeurile zebra, leopard sau tigru, pe care le poti crea in culori variate. Fii traditionala sau iesi din obisnuit alegand niste culori noi, cand vine vorba de un model stilat.

Manichiuri interesante cu formeManichiuri interesante cu formeManichiuri interesante cu forme

Detaliile simple ca liniile grafice si bulinele pot scoate manichiura ta din obisnuit, dandu-le o aparitie mai moderna. Foloseste o scobitoare sau un instrument de punctat profesional pentru a crea puncte mici sau mari, ceea ce va face ca manichiura ta sa atraga atentia sau alege liniile grafice pentru a crea modele abstracte sau niste fluturi. Daca nu iti plac liniile, foloseste o oja graffiti. Obtine un model modern, indraznet amestecand nuante contrastante care se „ciocnesc” si creeaza o imagine eclectica…

Uneori, mai putin inseamna mai bine si poti obtine perfectiunea cu o abordare mai simpla, daca asta este ceea ce cauti. Aplica o baza simpla si „condimenteaza” lucrurile cu un model iesit din comun prin aplicarea sclipiciului sau abtibildurilor. Aplica o nuanta diferita pe fiecare unghie si creeaza un model irezistibil fara prea mult efort. Experimenteaza si gaseste modele care sa sublinieze stilul tau, daca vrei sa atragi atentia in mod pozitiv!

Manichiuri interesante cu forme

Manichiuri interesante cu formeManichiuri interesante cu formeManichiuri interesante cu forme