Modele de unghii cu gel pentru toamna

798

Exista numeroase metode pentru a sublinia stilul, iar una dintre cele mai bune este sa te intorci catre lacurile moderne si sa le expui in cele mai frumoase modele de unghii cu gel pentru toamna. Daca esti pregatita sa dai un aspect in tendinte degetelor tale in acest sezon, verifica urmatoarele modele de unghii cu gel pentru toamna si inspira-te pentru urmatoarea manichiura.

unghii cu gel pictate

Unghii cu gel pentru toamna

Modele de unghii cu gel pentru toamna

Sa ai niste unghii bine aranjate este crucial pentru o femeie moderna, incat acest mic detaliu poate face minuni pentru imaginea cuiva, asadar nu e de mirare ca lumea unghiilor s-a extins dincolo de convingeri. Practic, nu poti face nimic, iar daca tu cauti sa iti actualizezi tendintele de sezon, verifica urmatoarele modele de unghii cu gel pentru toamna si inspira-te pentru urmatoarea manichiura.

unghii-rosii-cu-sclipici. unghii cu gel cu flori unghii colorate cu gel model de unghii cu gel pentru toamna manichiura cu gel pentru toamna

Modele de unghii cu gel pentru toamnaModele de unghii cu gel pentru toamna

Folosirea lacurilor de sezon este o necesitate, daca vrei sa adopti un look modern, iar in acest sezon ambele tonuri, intunecate si luminoase, sunt provocatoare. Finisajul lacului de unghii poate varia de la mat (catifelat) la metalic, cremos sau stralucitor, deci foloseste textura care se potriveste cel mai bine personalitatii, starii tale si ocaziei.

Modele de unghii cu gel pentru toamnaModele de unghii cu gel pentru toamna

Modele de unghii cu gel pentru toamnaModele de unghii cu gel pentru toamnaModele de unghii cu gel pentru toamnaModele de unghii cu gel pentru toamna

Cand vorbim despre culoare, alege nuantele neutre, tonuri de negru, vernil, purpuriu, albastru regal, turcoaz, auriu, bronz,rosu, mai ales verdele si rozul, dar si o arie de alte nuante tomnatice, deci fii simpla sau amesteca tonurile preferate pentru a crea un model multicolor.

Cu cat modelele sunt mai variate, cu atat posibilitatile sunt mai vaste, dar pentru a face lucrurile mai simple, le-am selectat pe cele mai populare, pe care ar trebui sa le experimentezi. Unul dintre aceste modele de unghii cu gel pentru toamna care te va face sa iesi in evidenta este acela cu motive asimetrice.

Simetria nu mai este singura cale de a purta o manichiura, cu cat esti mai indrazneata, cu atat vei atrage mai mult atentia. Asa ca indrazneste sa fii creativa si poarta o culoare sau un motiv diferit pe fiecare unghie, fiecare unghie mijlocie/mare colorata diferit va crea o manichiura spectaculoasa. Alege efectele in bucati de culoare, foloseste pietrele pentru a face unghiile sa straluceasca, alege detaliile sclipitoare sau picturile pentru a crea ceva fabulos, incat exista numerase metode de a obtine modele de unghii cu gel pentru toamna.

Deoarece moda are o influenta majora asupra unghiilor, poti fi sigura de cateva dintre cele mai moderne modele de unghii cu gel pentru toamna. In aceasta toamna imprimeurile, de la cele florale la detaliile grafice, sunt create pe culorile tomnatice perfecte, care fac minuni pentru manichiura ta. Asadar, creeaza niste degete hipnotizante experimentand cele mai sexy imprimeuri ale sezonului.

Modele de unghii cu gel pentru toamnaModele de unghii cu gel pentru toamna

Modele de unghii cu gel pentru toamnaModele de unghii cu gel pentru toamnaModele de unghii cu gel pentru toamna

Crearea unor modele sofisticate cere mult efort, dar poti alege metode mai simple, apeland la autocolante pentru unghii, incat iti aduc instantaneu rezultate perfecte.

Femeile care vor sa poarte o manichiura mai simpla pot alege modelele cu bucati colorate sau pe care le pot crea cu ajutorul acelor, nefiind doar usor de realizat, dar vor arata si fabulos. Dungile pot fi create cu ajutorul unei bande de caseta sau pensula, daca ai o mana buna, in timp ce modelele create cu acul pot fi facute usor…

Aplica buline in nuanta preferata si foloseste un instrument pentru a amesteca nuantele. Subliniaza linia de trecere dintre nuante folosind o nuanta contrastanta sau sclipici si acopera cu un lac, pentru a da stralucire nuantelor care vor iesi in evidenta.

Modele de unghii cu gel pentru toamna

Modele de unghii cu gel pentru toamnaModele de unghii cu gel pentru toamnaModele de unghii cu gel pentru toamnaModele de unghii cu gel pentru toamna