Home / FRUMUSETE / Modele de unghii / Modele de unghii de Craciun

Modele de unghii de Craciun

Verifica aceste idei de modele de unghii de Craciun, inspira-te si pregateste-te pentru niste rezultate hipnotizante!

Modele de unghii de Craciun

Iubim aceste modele de unghii de Craciun! Mai mult, sunt usor de obtinut si vor adauga  un aspect festiv. Pentru toate aceste petreceri de sarbatori, de ce sa nu ne condimentam putin aparitia  cu un desen frumos pentru unghii? Ai incredere in noi, va face cu siguranta diferenta! Este absolut fantastic cat de usor poate cineva sa dea un aer proaspat imaginii. Sunteti gata va distrati si sa incercati aceste modele adorabile?

Modele de unghii de CraciunModele de unghii de CraciunModele de unghii de Craciun

Deci, daca esti pregatita sa te joci si sa devii creativa, ar trebui sa indraznesti cu niste idei de modele de unghii de Craciun! Aceste exemple ne arata cum sa obtinem niste unghii stilate in cel mai scurt timp. Si incepem cu un om de zapada, atat de usor de creat. Incepe prin a aplica o baza! Pentru omul de zapada, creeaza un semicerc si apoi un cerc pentru cap. Apoi, cu un instrument pentru punctat, este timpul sa faci niste ochi si butoni! Acum, creeaza un morcov in loc de nas. Nu uita de sapca si de fular! Pe cealalta unghie, deseneaza niste fulgi de zapada pentru a intregi peisajul.

Nu exista Craciun fara renii lui Mos Craciun! Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donner, Blitzer, Rudolph…Am uitat pe cineva? In acest sezon, alege renul preferat si aplica-l pe aceste modele de unghii de Craciun! Foloseste albul ca baza, subliniaza forma renului cu un maro (Berry M Mushroom) si apoi foloseste negrul si albul acrilic pentru detalii.

Modele de unghii de CraciunModele de unghii de CraciunModele de unghii de Craciun

Incepe prin a aplica baza si doar dupa ce s-a uscat poti crea renii. Apoi, foloseste o pensula mica sau o scobitoare, pentru a crea coarnele. Acum, fa doua puncte albe mari pentru ochi si cu un instrument pentru punctat creeaza doua puncte putin mai mici in mijlocul celor albe. Aminteste-ti sa faci nasul rosu al lui Rudolph, in timp ce pe celelalte unghii il faci negru. In final, pentru a termina imaginea, aplica un lac de unghii cu uscare rapida. Sunt hipnotizante, nu? Noi suntem foarte incantate!

Acum, sa vedem! Am creat omul si fulgi de zapada si renii lui Mos Craciun. Ei bine, avem sentimentul ciudat ca lipseste ceva! A, si este chiar bradul de Craciun! Descoperiti o gama de idei minunate de modele de unghii pentru iarna care ne garanteaza centrul atentiei la toate petrecerile. Pentru pomul de Craciun, incepem cu trei aplicari de baza aurie stralucitoare pe toate unghiile, mai putin pe unghia degetului inelar, pe care o vom colora in rosu. Odata ce s-a uscat, folosim fasii de banda pentru a da forma bradului si vopsim peste cu oja verde, iar apoi aplicam in varful bradului o stea alba sau aurie.

Modele de unghii de CraciunModele de unghii de CraciunModele de unghii de CraciunModele de unghii de Craciun

Asadar, sunteti gata sa va aranjati pentru sezonul festiv cu modele de unghii de Craciun incredibile? Daca da, atunci puteti sa incercati si varianta cu doua fasii de banda, formand o sageata si fasii mici de la un capat la altul pentru a forma ghirlande. Tineti minte sa incercati sa miscati fasiile de banda, individual, pentru un rezultat curat!

modele de unghii de Craciunmodele de unghii de Craciunmodele de unghii de Craciunmodele de unghii de Craciunmodele de unghii de Craciunmodele de unghii de Craciunmodele de unghii de Craciun