Modele de unghii in culoarea Marsala

643

Pentru a fi in trend si pentru a capta atentia celor din jurul tau, trebuie sa incerci si tu modele de unghii in culoarea Marsala.

Modele de unghii in culoarea Marsala

Cu totii stim ca o manichiura frumoasa si ingrijita a fost si va fi mereu un detaliu important care confera originalitate intregii tinute, iar modelele de unghii in culoarea Marsala sunt dovada clara a acestui fapt.

Culoarea Marsala

Aceasta presupune o nuanta de burgundy, cu mici accente maronii. Marsala este considerata culoarea-simbol a increderii in sine si stabilitatii.

unghii marsala

Oja Marsala

Oja Marsala este frumoasa atat cu acoperire mata, cat si cu acoperire stralucitoare. Ambele variante sunt acceptate in dependenta de imprejurarile in care vor fi purtate. Pentru o zi obisnuita la birou, opteaza pentru modelele de unghii in culoarea Marsala, nuanta mata. Pentru o iesire de seara, opteaza pentru varianta stralucitoare, sidefata.

oja Marsala Dior

Manichiura Marsala
Femeile care au incredere in sine, sunt dezinvolte si doritoare de a-si accentua personalitatea, opteaza pentru modelele de unghii in culoarea Marsala. Nobila si eleganta, culoarea Marsala poate fi numita universala, intrucat se combina usor cu alte culori, de la gri pana la nuante pastelate de gri.

Potrivit stilistilor, modelele de unghii in culoarea Marsala ar trebui sa devina o alternativa in locul provocatorului rosu.

Model unghii Marsala 2015 manichiura Marsala Modele de unghii Marsala model unghii marsala cu sclipici

Daca esti in cautare de ceva nou, daca te-ai plictisit de banalele rosu si negru, opteaza pentru modelele de unghii in culoarea Marsala, iar succesul va fi garantat.

oja unghii Marsala