30 de Modele de unghii la modă în 2018

7349

Modelele de unghii pentru 2018 te vor inspira în a face alegerile cele mai bune atunci când dorești să ai o manichiură exemplară, modernă și deosebită, care să te reprezinte.

În continuare, îți prezentăm cele mai importante repere în materie de manichiuri pentru 2018.

Modelele de unghii sunt un aspect de o importanță majoră pentru fiecare femeie în parte. Un an nou aduce noi trenduri și modele care sunt în vogă și la mare căutare, motiv pentru care încercăm mereu să fim în pas cu acestea.

unghii rosii ascutite pentru 2018

Dacă anii trecuți modele de unghii de tip French sau cu diverse aplicații erau în capul listei, ei bine, anul 2018 aduce noi modele de unghii care vor face ravagii printre iubitoarele de manichiuri care își doresc să fie mereu în pas cu moda.

Dacă vrei să respecți noile „reguli” în ceea ce privește manichiura ta, iată modelele de unghii care sunt specifice anului 2018.

unghii colorate strident

Pentru perioadele reci ale anului 2018

Se recomandă culorile metalizate, iar lungimea unghiilor nu trebuie să ajungă până la cer și înapoi. Unghii de dimensiuni medii, ușor rotunjite, sunt cele care sunt în vogă în anul 2018. Unghiile multicolore ies din calcul în această perioadă, iar aplicațiile florale sau cu diverse alte modele, la fel. Cu cât stilul este mai simplu, cu atât vor fi mai apreciate!

Ca nuanțe, poți opta pentru albastru, gri sau roșu metalizat, fără să mai apelezi la sclipici sau modele care să pară kitsch-oase.

Pentru perioadele calde și vara anului 2018 se recomandă modele de unghii:

Flori, cât mai multe modele de unghii cu flori in culori cât mai diverse.

Chiar dacă anterior s-a menționat și s-a subliniat clar ideea de a renunța la modele mult prea încărcate sau multicolore, ei bine, iată că vara aduce culori peste culori și modele cât mai multe și sofisticate, care să vină aplicate sau pictate pe unghii.

Dacă sunt floricele pe câmpii, de ce să nu fie peste tot, inclusiv pe unghii, nu-i așa?

Culorile adoptate trebuie să fie unele cu aspect fresh și energice, care să substituie manichiura clasică. Dacă unghiile tale sunt frumos ornate cu modele cu flori sau cu o mică pictură a unui peisaj de vară, ai dat lovitura!

manichiura cu gel vara

Dacă optezi pentru unghii cu gel, iată dintre ce variante ai de ales:

Optați pentru unghiile stiletto, unghiile ușor rotunde sau ovale; unghiile pătrate par să aparțină de domeniul trecutului.

Modele în gel de culori pastelate par să fie la mare căutare, iar dacă sunt scurte  și delicate, cu siguranță vei reuși să fii în lumina reflectoarelor.

Pe lângă culorile pastelate, poți apela la clasicele nonculori, alb și negru, iar combinate vor face o variantă de vis! Chiar și clasicul French este încă o variantă de care poți profita, dar cade oarecum pe un loc mai inferior față de modele de unghii care sunt pictate și care au diverse elemente sau chiar animăluțe desenate.

Cum rămâne cu aplicațiile sau bijuteriile pentru unghii?

Ei bine, acestea nu mai sunt atât de căutate cum erau altădată. Dacă sunt puține și care să nu poată fi văzute de la o poștă, sunt binevenite și chiar apreciate.

Un model de culori pastelate, „stropite” cu mici diamante sau pietricele ori chiar aplicații făcute din acryl va fi alegerea ideală, însă asigură-te că nu exagerezi în ceea ce privește acest tip de accesorii pentru manichiură…

Dacă vrei să fii în pas cu aceste modele de unghii din 2018, încearcă să nu duci lucrurile la extrem!

manichiura alba cu model manichiura negru si auriu model de unghii steag model unghii roz 2018 unghii pentru toamna 2018 model unghii negre 2018 unghii LOVE modele de unghii glamour unghii french rosii unghii cu sclipici 2018 model unghii cu gel rosii 2018 model unghii cu cristale 2018 model unghii colorate 2018 unghii Chanel 2018 model unghii aurii 2018 unghii ascutite 2018 model unghii artistice unghii alb cu negru 2018 model unghii pentru Craciun 2018 model unghii cu buze model de unghii cu inimioare model de unghii cu flori 2018 manichiura ombre 2018 manichiura negru cu rosu manichiura draguta manichiura aurie cu sclipici manichiura albastra cu auriu