Modele de unghii Minx cu folie aurie si argintie

543

Unghiile Minx reprezinta cel mai modern lucru din prezent cand vine vorba de arta unghiilor si exista o varietate de modele frumoase de unde sa alegi. Priveste urmatoarele modele de unghii moderne si decide care model se potriveste cel mai bine stilului tau.

Modele de unghii Minx

Se pare ca unghiile Minx sunt una dintre cele mai in voga tendinte ale momentului si exista intr-o multitudine de modele si culori. Asta inseamna ca trebuie sa spui adio modelelor plictisitoare si sa spui bun-venit unghiilor cochete.

Gama de culori si modele de unghii Minx variaza foarte mult, facand ca posibilitatile sa fie nelimitate. Asta inseamna ca vei gasi mereu un model care sa se potriveasca stilului tau.

Cele mai in voga modele sunt unghiile Minx aurii si argintii care se potrivesc oricarei tinute si nu se demodeaza.

Modele de unghii Minx

Cel mai bun lucru la gama vasta de culori si modele de unghii Minx este faptul ca, dupa aplicare, unghiile Minx nu necesita timp pentru uscare. Odata ce tehnicianul a aplicat modelul, sunt gata. Aceste unghii trebuie realizate de un specialist.

Unghiile Minx nu numai ca rezista pe unghiile tale doua saptamani daca sunt ingrijite corespunzator, dar nu au niciun efect negativ asupra unghiilor, deoarece foliile respective le permit sa respire, iar procesul aplicarii nu presupune chimicale. Asta inseamna ca te poti bucura de aceste fabuloase unghii fara sa iti fie afectate unghiile.

Modele de unghii Minx

Poti alege sa aplici unghii Minx pe lungimea unghiilor tale, deoarece filmele sunt lungi si pot fi ajustate pentru a se potrivi oricarei lungimi de unghie, de la lung la scurt, in functie de forma unghiilor.

Alege tiparul pentru unghii Minx care ti se potriveste cel mai bine si experimenteaza cu diferite modele. Finisajul lor lucios, culoarea vie fabuloasa si designul perfect vor atrage multa atentie asupra unghiilor tale, asa ca toata lumea iti va observa manichiura superba!

Modele de unghii Minx

Modele de unghii Minx

Procesul de eliminare nu ar putea fi mai usor, asa ca merita sa acorzi o sansa acesti stil. O multitudine de celebritati adora unghiile Minx, de exemplu Rihanna, Beyonce, Fergie, Katie Perry, Jordin Sparks, deoarece si-au etalat unghiile moderne in sedinte foto, videoclipuri si pe covorul rosu…

Modele de unghii MinxModele de unghii MinxModele de unghii Minx

Modele de unghii Minx