Home / FRUMUSETE / Modele de unghii / Modele de unghii tehnice cu gel

Modele de unghii tehnice cu gel

Acest sezon aduce o varietate de modele de unghii tehnice cu gel care contribuie la infrumusetarea stilului tau. Daca tu cauti modele stilate pentru a-ti infrumuseta imaginea, arunca o privire peste urmatoarele stiluri si pune-ti la incercare abilitatile.

Modele de unghii tehnice cu gel

Exista o multime de modele de unghii tehnice cu gel din care sa te inspiri, dar asta nu inseamna ca se potrivesc tendintelor momentului. Modelele stralucitoare sunt cele care ies in evidenta in acest sezon, incat eleganta si sofisticarea lor te ajuta sa emani feminitate.

Noile produse si instrumente i-au abilitat pe tehnicieni si entuziasti sa descopere o arie de modele de unghii tehnice cu gel noi, stralucitoare care cer perfectiune.

Modele de unghii tehnice cu gelModele de unghii tehnice cu gelModele de unghii tehnice cu gel

Aplicatiile au un impact vizual mare care accentueaza sofisticarea si exista o varietate de modele de unghii tehnice cu gel din care poti alege. Infatisand o arie de culori, aceste pietre, abtibilduri, perle etc, pot fi potrivite si aplicate pe oja umeda sau cu un lipici special.

Simetria nu este o necesitate, asa ca nu ezita sa fi indrazneata si alege modele de unghii tehnice cu gel diferite pe fiecare unghie. Adauga aplicatiile peste o culoare monocromatica sau multitonala, incat rezultatul va fi spectaculos.

Modelele colorate izbitoare sunt sexy in acest sezon, incat aduc o doza mare de prospetime. Folosind instrumentele potrivite, poti crea Modele de unghii tehnice cu gel colorate care te ajuta sa obtii un look eclectic, asa ca alege culorile contrastante preferate si lasa-ti imaginatia sa zboare. De la umbre la efecte marmorate si culori tranzitionale se potriveste orice, cand vine vorba de unghii, deci experimenteaza si pregateste-te sa fi bombardata cu complimente.

Modele de unghii tehnice cu gelModele de unghii tehnice cu gelModele de unghii tehnice cu gelModele de unghii tehnice cu gel

Manichiurile frantuzesti nu au varsta si vor fi o optiune de fiecare data, dar daca amesteci modelele cu un sclipici auriu si cateva motive florale, rezultatul poate fi uimitor. Incearca sa experimentezi modele de unghii tehnice cu gel optand pentru un model contrastant creat pe unghia degetului inelar/mare iar efectul va fi minunat. Motivele florale aplicate pe oja sau lipite pe unghie  pot avea un impact vizual mare, creand un aspect mai romantic pentru unghiile tale, in perfecta coordonare cu acest sezon…

Modele de unghii tehnice cu gelModele de unghii tehnice cu gelunghii tehnice cu gelunghii tehnice cu gel

Loading..