Home / FRUMUSETE / Modele de unghii / Modele de unghii cu gel

Modele de unghii cu gel

Acestea reprezinta doar o prelungire a unghiilor noastre naturale si nu are nicio legatura cu inlocuirea lor. Gelul UV, adica rasina polimerica, se intareste sub aceasta lumina ultravioleta, iar de obicei aceasta nu poate fi indepartata decat cu niste substante speciale.

Modele unghii cu flori

Pentru o manichiura de invidiat, poti incerca unghiile graffiti si abtibildurile colorate. Aceste tendinte moderne iti vor transforma unghiile in accesorii. Refuza sa te amesteci in multime si gaseste combinatia perfecta de culori, care iti permite sa creezi modele unghii cu gel memorabile. Foloseste accesorii extra ca sclipiciul si lanturile.

In timp ce modelele mai sofisticate cer abilitati speciale si mult talent, practica si rabdare, exista anumite modele care pot fi obtinute cu usurinta, folosind accesorii sau instrumente variate.

Avantajele unghiilor aplicate

Aceste modele unghii cu gel pot masca imperfectiunile si defectele unghiilor naturale, ajutand la si la repararea celor deteriorate. In plus, utilizarea acestui tip de manichiura va preveni roaderea unghiilor naturale si sunt folosite de obicei de catre femeile care nu isi pot creste unghiile proprii dupa bunul plac. Insa, trebuie stiut ca ingrijirea incorecta a unghiilor false poate duce la aparitia unor ciuperci nedorite si periculoase.

Afla secretul crearii celor mai noi modele de unghii cu gel. Nu este nevoie de vizita la un salon profesional, daca ai indemanarea si ambitia necesara si folosesti o trusa bine echipata. Verifica aceste modele cu atitudine, care atrag imediat atentia. Arta unghiilor este perfecta pentru a adauga echilibru in aparitia ta. Pe de alta parte, daca vrei ceva elegant, alege alternativele minimaliste.

Detaliile grafice care infatiseaza culorile izbitoare arata uimitor, asadar exploreaza lumea frumoasa a artei grafice aplicand dungi, buline si alte stiluri hipnotizante. Alege stilul simetric, daca vrei sa pastrezi echilibrul sau sa obtii ceva creativ pe fiecare unghie, incat simetria nu cere prea multe cand vine vorba de unghii stilate, indraznete.

Secretele unghiilor cu gel reusite

Unghiile se pot deteriora nu doar din cauza pilei, ci si a persoanei responsabile cu manichiura. Daca se utilizeaza o pila dura, unghiile pot avea de suferit sau, uneori, gelul utilizat poate provoca alergii. Asta se intampla doar atunci cand materialele utilizate nu sunt de calitate. Unghiile nu ar trebui sa se ingalbeneasca sau sa arate nesanatos…

unghii cu gel roz

Modele unghii cu gel albastremodele unghii cu gel si oja verdeunghii cu gel albastre cu strasuriunghii cu gel deosebitemodele creative unghii cu gelModele de unghii cu gel movModel de unghii cu gel albastreModele de unghii cu gel cu florimodele aurii de unghii gelunghii cu gel modele cu imprimeumodel unghii roz cu gelmodel floral unghii gelunghii cu gel si sclipiciunghii cu gel 3Dmodel de unghii cu gelModele de unghii cu gel abstracteunghii cu gel si pietricelemodel pe unghii cu gel deosebitunghii cu gel de ocaziemodele de unghii cu gel pentru varaunghii cu gel Frenchunghii cu gel roz cu albastruunghii cu gel rotundemodel unghii cu gel argintiu - albastruunghii cu gel roz de varaunghii cu gel griunghii cu gel 2017unghii cu gel ombre mov

Unghiile cu gel sunt o optiune pentru femeile care vor sa aiba mereu unghii lungi si frumoase. Unghiile false cu gel te scutesc de grija unei manichiuri neglijente. Insipra-te din modelele de unghii date ca exemplu mai sus. Asorteaza manichiura cu tinuta. Adapteaza-ti manichiura la evenimentul la care participi. La o nunta, poti opta pentru o manichiura cu sclipici. Pentru serviciu, poti alege un model de unghii simplu.

In timp ce modelele mai sofisticate cer abilitati profesioniste si mult talent, practica si rabdare, exista anumite modele care pot fi obtinute cu usurinta, folosind accesorii sau instrumente variate…

unghii cu gel cu flori si pietre model unghii cu gel alb cu negru unghii cu gel cu buline

Daca ti-a placut acest articol, te rog sa ne urmaresti si pe pagina de Facebook a site-ului YVE.ro.