Home / FRUMUSETE / Modele de unghii / Modele unghii toamna 2013

Modele unghii toamna 2013

Modele unghii toamna 2013Opteaza pentru modele unghii toamna 2013 sa iti pastrezi unghiile cu un aspect fabulos este o necesitate indiferent de sezon. Fii gata sa creezi un nou stil pentru unghiile tale, alegand din urmatoarele modele unghii toamna 2013.

Noul sezon vorbeste despre elemente elegante, in ceea ce priveste moda, dar daca tu cauti sa obtii ce este mai frumos din imaginea ta, poti alege sa accesorizezi cu detalii indraznete. Unghiile tale pot fi cel mai bun accesoriu pentru a-ti completa imaginea si exista o multime de modele unghii toamna 2013, din care te poti inspira si poti da degetelor tale noi stiluri, care nu vor trece neobservate.

Profesionistii au facut tot ce au putut cu noile produse si instrumente, astfel incat sa poti depasi limitele artei, purtand noi modele unghii toamna 2013 care arata mai bine ca niciodata si care pot fi adaptate fiecarui detaliu din starea si personalitatea ta.

Modele unghii toamna 2013Modele unghii toamna 2013Modele unghii toamna 2013Modele unghii toamna 2013

Modelele asimetrice sunt in voga in acest moment, incat au fost concepute sa indeparteze monotonia culorilor simple, adaugand texturi, culori si imprimeuri variate. Nu este nevoie sa creezi acelasi motiv pe fiecare unghie, poti amesteca si potrivi, poti alege un motiv diferit pentru fiecare unghie, sau creat pe sarite, sau orice model care te face sa te simti confortabil purtandu-l.

Elementele aurii au fost foarte populare in acest sezon de toamna, deci profita de avantajele acestei nuante fabuloase si creeaza detalii stilate pe baza care ti se potriveste cel mai bine.

In acest an, modelele moderne au nevoie de o stralucire care sa echilibreze un look si sa-l scoata din monotonie, deci nu e de mirare ca elementele stilate ca pietrele sau praful sclipitor pot fi solutii perfecte pentru o schimbare. Aceste accesorii sunt foarte usor de folosit, doar aplica-le in modelul preferat peste culoarea preferata, iar unghiile tale vor straluci la orice eveniment. Cele mai bune modele unghii toamna 2013 sunt obtinute cand folosesti o culoare de baza stilata completata de o culoarea stralucitoare sau pietricele, incat diferenta dintre nuante va crea un impact vizual inalt, care va fi in centrul atentiei.

Modele unghii toamna 2013Modele unghii toamna 2013Modele unghii toamna 2013

Bucatile de culoare sau mai bine zis, un model multicolor, este mai popular si poate evidentia o manichiura intr-o clipa. Indrazneste sa alegi macar doi pigmenti contrastanti cand iti aranjezi unghiile, incat cu cat folosesti mai multi pigmenti, cu atat rezultatul va fi mai bun.
Pentru fetele care iubesc un stil mai clasic, tonurile neutre infrumusetate cu putin sclipici sau paiete pot fi un truc, deci alege din cele mai pale culori de la roz la bej si culorile naturale, incat exista numerosi pigmenti fabulosi de experimentat, inclusi in paleta de culori a acestui an.

Modele unghii toamna 2013Modele unghii toamna 2013Modele unghii toamna 2013Modele unghii toamna 2013

2 comments

  1. Pingback: Modele de unghii cu gel pentru toamna - YVE.ro

  2. Pingback: Modele de unghii cu gel dragute - YVE.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>