Home / FRUMUSETE / Modele de unghii / Modele unghii toamna 2016

Modele unghii toamna 2016

Cand vine vorba de frumusetea unghiilor tale, nu ar trebui sa renunti la nimic, incat exista foarte multe modele unghii toamna 2016  care asteapta sa fie incercate, in functie de preferintele tale si odata ce exista numeroase modele, sa alegi unul va fi floare la ureche.

Modele unghii toamna 2016

Deci, daca esti pregatita sa faci o schimbare, verifica modele unghii toamna 2016 si foloseste pigmentii tomnatici preferati pentru a crea sau recrea modelul unic.

Ca si lumea modei, cea a unghiilor este supusa schimbarilor si influentelor, asadar, in acest sezon optiunile oscileaza de la stralucire la gotic pentru modele unghii toamna 2016, incat sansele sa nu gasesti ceva care sa ti se potriveasca sunt minime.

Modele unghii toamna 2016Modele unghii toamna 2016

Aplicatiile nu se demodeaza, incat aceste produse te ajuta sa adaugi sofisticare, fara efort, iar optiunile sunt diverse, produsele acoperind o gama larga de culori, forme si texturi. De la pietre la perle mici aurii, aplicatii aurii si alte pietre fabuloase, poti alege modele unghii toamna 2016 cu care te simti cel mai confortabil, dandu-le forma dorita.

Modele unghii toamna 2016Modele unghii toamna 2016Modele unghii toamna 2016Modele unghii toamna 2016Modele unghii toamna 2016

Modele de unghii pentru toamnaModele de unghii pentru toamnaModele de unghii pentru toamnaModele de unghii pentru toamna

Fii creativa si creeaza forme geometrice distractive sau orice alt motiv care iti apare in minte, deoarece doar cerul este limita cand vine vorba de modele unghii toamna 2016. Daca ai verificat deja tendintele toamnei, nu vei fi surprinsa de abudenta stralucirii. Stilurile opulente si baroce au dominat podiumurile, acestea cerand modernitate, deci fii atenta la detalii si infrumuseteaza-ti unghiile folosind cele mai intense sclipiciuri pe care le gasesti. Alege culorile monocrome, multicromatice, stralucitoare sau asimetrice, folosind un lac cremos sau mat, cu aplicatii stralucitoare pe fiecare unghie, pentru a crea modele unghii toamna 2016 incredibile.

O manichiura pe jumatate de unghie va adauga stil si eleganta, deci nu e de mirare ca acest tip de manichiura a ajuns foarte popular. Fii creativa si opteaza pentru o culoare duo, pe jumatate de unghie, astfel unghiile tale vor parea indraznete…

Acopera modelul cu un lac protector pentru a infrumuseta stralucirea si pentru a prelungi durata manichiurii; cu cat unghiile tale sunt supuse mai mult perfectiunii, cu atat mai mult te vei simti ca o diva!

Modele de unghii pentru toamnaModele de unghii pentru toamnaModele de unghii pentru toamnaModele de unghii pentru toamnaModele de unghii pentru toamnaModele de unghii pentru toamna