Modele de unghii pentru toamna 2018

436

Opteaza pentru modele de unghii specifice toamnei! Sa iti pastrezi unghiile cu un aspect fabulos este o necesitate indiferent de sezon. Fii gata sa creezi un nou stil pentru unghiile tale, alegand din urmatoarele modele de unghii pentru toamna 2018!

Modele unghii toamna 2018

Noul sezon vorbeste despre elemente elegante, in ceea ce priveste moda, dar daca tu cauti sa obtii ce este mai frumos din imaginea ta, poti alege sa accesorizezi cu detalii indraznete. Unghiile tale pot fi cel mai bun accesoriu pentru a-ti completa imaginea si exista o multime de modele de unghii in toamna 2018 din care te poti inspira si poti da degetelor tale stiluri noi, care nu vor trece neobservate.

Profesionistii au facut tot ce au putut cu noile produse si instrumente, astfel incat sa poti depasi limitele artei, purtand noi modele de unghii in toamna 2018 care arata mai bine ca niciodata si care pot fi adaptate fiecarui detaliu in functie de starea si personalitatea ta.

Modele unghii toamna 2018Modele unghii toamna 2018Modele unghii toamna 2018Modele unghii toamna 2018

Modelele asimetrice sunt in voga in acest moment, incat au fost concepute sa indeparteze monotonia culorilor simple, adaugand texturi, culori si imprimeuri variate. Nu este nevoie sa creezi acelasi motiv pe fiecare unghie, poti amesteca si potrivi, poti alege un motiv diferit pentru fiecare unghie, creat pe sarite, sau orice model care te face sa te simti confortabil purtandu-l.

Elementele aurii sunt foarte populare in acest sezon, deci profita de avantajele acestei nuante fabuloase si creeaza detalii stilate pe baza care ti se potriveste cel mai bine.

In acest sezon, modelele moderne au nevoie de o stralucire care sa echilibreze look-ul si sa-l scoata din monotonie, deci nu e de mirare ca elementele stilate ca pietrele sau praful sclipitor pot fi solutii perfecte pentru o schimbare. Aceste accesorii sunt foarte usor de folosit, doar aplica-le in modelul preferat peste culoarea preferata, iar unghiile tale vor straluci la orice eveniment. Cele mai bune modele de unghii in toamna 2018 sunt obtinute cand folosesti o culoare de baza stilata completata de o culoarea stralucitoare sau pietricele, incat diferenta dintre nuante va crea un impact vizual ridicat, care va fi in centrul atentiei.

Modele unghii toamna 2018Modele unghii toamna 2018Modele unghii toamna 2018

Bucatile de culoare sau, mai bine zis, un model multicolor, reprezinta ceva popular si poate evidentia intr-o clipa o manichiura. Indrazneste sa alegi macar doi pigmenti contrastanti cand iti aranjezi unghiile, incat cu cat folosesti mai multi pigmenti, cu atat rezultatul va fi mai bun…

Pentru fetele care iubesc un stil mai clasic, tonurile neutre infrumusetate cu putin sclipici sau paiete reprezinta un truc, deci alege din cele mai pale culori de la roz la bej si culorile naturale, incat exista numerosi pigmenti fabulosi de experimentat, inclusi in paleta de culori a acestui an!

Modele unghii toamna 2018Modele unghii toamna 2018Modele unghii toamna 2018Modele unghii toamna 2018