Home / FRUMUSETE / Modele de unghii / Unghii cu gel 2018 | Manichiuri 2018 | Modele de unghii 2018

Unghii cu gel 2018 | Manichiuri 2018 | Modele de unghii 2018

Modelele de unghii cu gel vor fi la moda si in 2018 sub diferite forme si culori. Unghiile reprezinta o parte importanta din viata unei femei, intrucat acestea ii oglindesc felul de a fi, arata cat de ingrijita este aceasta.

Unghii cu gel 2016

Unghiile cu gel simple ori cu un model distinctiv sunt o parte importanta a look-ul general in 2018. Mainile unei persoane iti pot spune multe despre felul ei de a fi si, din acest motiv, consideram important sa explicam cateva lucruri despre unghiile cu gel.

Cat dureaza sa aplicam unghiile cu gel?

•    O manichiura de baza dureaza intre 30-45 de minute.
•     Serviciile de unghii artificiale, cum ar fi acrilice si gelurile fosforescente dureaza in medie, aproximativ o ora.

Cat ne costa unghiile cu gel in 2018?

•    Costul este destul de rezonabil, iar rezultatele sunt cu adevarat reusite, bineinteles acest lucru depinde de persoana pe care am ales-o sa ne fie manichiurista. Se spune ca este un lucru bun sa nu schimbam persoana aleasa si sa continuam sa mergem la ea pentru manichiura. Unghiile cu gel au reprezentat o noutate in tara noastra, in urma cu mult timp. Acum insa, preturile au devenit destul de accesibile si orice femeie isi poate permite acest mic lux.
•    De asemenea, putem spune ca in 2018 preturile pentru unghiile cu gel nu s-au schimbat, cel putin nu s-au modificat drastic.

unghii naturale cu gel

Ce sunt unghiile cu gel?

•    O alternativa noua, ar spune unii, naturala, pentru extensii de unghii acrilice. Spre deosebire de acrilice, gelul UV folosit pentru a crea unghiile nu au mirosuri neplacute.
•    Nu exista niciun lipici implicat in acest proces, eliminand daunele care pot aparea la nivelul unghiilor cauzate de ridicare.

Din ce sunt formate unghiile cu gel pentru anul 2018?

•    Unghiile cu gel in 2018 sunt create cu un strat de gel de baza, periat intr-o matrita, apoi vindecat de o lampă UV. Unghiile cu gel sunt nelimitate în capacitatile lor de proiectare si este posibil chiar sa fie consolidate cu fibra de sticla pentru rezistenta si reparatii suplimentare.
•    Unghiile cu gel sunt un accesoriu extrem de interesant pentru femeia grabita din ziua de astazi, cu aspect natural: subtire, clar, flexibil, neporoase, rezista la ridicare. Unghiile cu gel pot fi folosite pentru suprapuneri pe unghii naturale si sculptate pe forme de extensii scurte. Silk (sau fibra de sticla) se poate adauga in geluri atunci când este nevoie de reparații sau rezistenta suplimentara.

unghii gel mozaic

Ar trebui sa ne facem griji pentru unghia naturala?

•    Fiecare element pe care il aducem din exterior corpului nostru poate deteriora intr-o mica sau mare masura. In cazul unghiilor cu gel, este normal ca unghia noastra sa se subtieze si sa isi piarda din acea rezistenta pe care o avea inainte de a aplica unghiile cu gel. Specialistii recomanda ca femeile care au unghiile puternice sa nu aleaga aceasta metoda si sa se opreasca la o manichiura simpla.
•    Totodata, unghiile cu gel din 2018 au promis anumite schimbari. Este un an in care saloanele au incercat sa aduca materiale de protectie care se vor aplica inainte de stratul de gel…

In concluzie, unghiile cu gel reprezinta o metoda usoara pentru femeile de astazi prin care isi pot mentine unghiile frumoase timp de aproximativ o luna. Unghiile cu gel in 2018 ne arata ca sunt capabile sa ne protejeze si unghia naturala, asa ca nu este niciun dezavantaj la orizont!

unghii false cu gel modeleunghii false cu gel 2016unghii cu gel steagul americiiunghii cu gel simpleunghii cu gel rozunghii cu gel ombre 2016unghii cu gel modele noiunghii cu gel modele 2016unghii cu gel alb cu negruunghii cu gel acasapoze cu unghii cu gelmodele unghii false cu gelmodele unghii cu gelmodele noi de unghii cu gelmodele de unghii cu gelmodel unghii cu gelmodel de unghii cu gelextensii de unghii cu gel

Gasesti mai multe modele de unghii aici. Urmareste-ne si pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi tendinte in moda si cele mai bune sfaturi de infrumusetare.