Unghii frumoase pentru mirese moderne

494

Este foarte important sa fii atenta la toate detaliile cand vine vorba de cum vei arata la nunta ta. Trebuie sa ai unghii frumoase in aceasta zi importanta pentru tine. Iti prezentam cateva idei in materie de modele de unghii pentru nunta.

Unghii frumoase pentru mirese

Unghii frumoase stralucitoare

Artistii in machiaj de nunta ne spun mereu ca machiajul de nunta nu trebuie sa fie stralucitor. Unghiile, in schimb, le poti avea cat de stralucitoare vrei. Poti folosi o oja roz sau de culoare piersicii ca baza pentru stratul stralucitor. Poti folosi sclipici numai pe varful unghiei nu pe toata unghia. Poti opta pentru un stil mai simplu si sa aplici doar putin sclipici pe manichiura proaspat facuta.

Unghii frumoase pentru mirese

Unghii elegante si simple cu un model de inel

Este un model foarte simplu de manichiura care straluceste si fara sclipici. Trebuie doar sa ai unghiile curate, aplica un start de lac de unghii transparent si fa un model de inel. Simbolizeaza juramantul pe care il faci mirelui tau.

Incearca nuante de albastru

Daca nu vrei sa ai unghiile ca de obicei, incearca o oja albastra ca cerul. Cu siguranta unghiile vor arata bine. Poti incerca sa adaugi sclipici sau starsuri dupa aplicarea ojei.

Unghii in mai multe culori

Incearca un model geometric daca vrei sa folosesti doua culori. Poti alege o nuanta nude cu una stralucitoare. Sau poti folosi doua tonuri ale aceleiasi culori. E bine sa folosesti culori mai deschise daca alegi sa faci un model in doua culori. Nuantele mai inchise vor parea exagerate.

Unghii frumoase pentru mirese

Unghii roz cu putin accent

Unghiile roz vor fi intotdeauna preferate de o mireasa traditionala. Pentru a accentua putin aspectul, aplica o inima pe una din unghii.

Unghii frumoase pentru mirese

Unghii frantuzesti cu sclipici pe varfuri

Unghiile frantuzesti sunt potrivite pentru o nunta. Sunt clasice si frrumoase. Pentru un plus de efect, poti folosi pe varfuri oja cu sclipici in locul clasicei oje albe.

Trebuie sa te asiguri ca unghiile tale au lungimea potrivita pentru modelul pe care vrei sa il faci. Daca nu au lungimea pe care o vrei, atunci gandeste-te sa porti unghii false UV, pentru ca par mai naturale decat cele acrilice…

Unghii frumoase pentru miresemodel de unghii argintii pentru mirese unghii cu gel elegante pentru nunta manichiura cu unghii roz pe fundal albastru unghii pentru mirese cu flori unghii roz cu sclipici unghii roz cu inimioara