5 sfaturi pentru o mireasa stresata

192

Ziua nuntii este ca nicio alta zi din viata voastra! Dar, pe cat este de frumoasa, pe atat de agitata este. Stresul va pune stapanire si pe voi, daca nu tineti seama de cateva sfaturi simple.

5 sfaturi pentru o mireasa stresata

1. Nu trebuie sa fii o super mireasa!

Sunteti desteapta, frumoasa, inteligenta, dar… nu sunteti super femeie. Cea mai mare greseala pe care o puteti face este sa incercati sa faceti singure totul, respingand persoanele care ar vrea sa va ajute.

In felul acesta, va veti epuiza repede si veti sfarsi fara vlaga si cu treburile neterminate. Daca familia, prietenii vor sa va ajute, lasati-i! Nu numai ca veti termina mai repede, dar veti fi si mult mai relaxate si veti avea timp si mai mult de voi inseva.

2. Nu fiti autoritare cu domnisoarele de onoare!

Chiar daca, teoretic vorbind, domnisoara de ceremonii si domnisoarele de onoare sunt la dispozitia voastra, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va purtati cu ele de parca ar fi niste sclave. Oricat ati fi de stresate, nu uitati ca acestea sunt unele dintre cele mai dragi si mai apropiate persoane si nu trebuie sa va varsati supararile pe ele. Si nu uitati ca au si ele sensibilitatile lor!

Incercati sa fiti calme, sa va purtati frumos cu ele, mai ales ca nu va vor decat binele. Lasati-le sa va ajute si sa va dea sfaturi sincere. Decat sa apareti intr-un fel in care nu ati vrea, mai bine acceptati observatiile si indrumarile lor.

3. Nu o luati razna!

E drept ca pana la nunta timpul nu o sa va ajunga pentru nimic. Nu gasiti rochia cea mai cea, pantofii sau voalul, nu va place locatia sau cine stie ce… Stresul este mare, dar nu trebuie sa o luati razna. Intocmiti liste, cautati ajutoare, organizati-va cat mai bine, pregatiti totul din timp si… scapati de graba de dinantea nuntii! Cumparati ceea ce puteti, ce nu, imprumutati-va.

In definitiv, ceea ce conteaza este felul in care va veti simti si amintirile care vor ramane peste ani. Trairile sunt cele mai importante, nu aspectele materiale. Traiti, asadar, clipa, bucurati-va de compania prietenilor, faceti planuri de viitor, cu ce aveti si cum puteti.

Asta inseamna o nunta perfecta, nu o rochie ce va sta pierduta prin dulap!

4. Sa nu va lasati influentate de tot felul de idei si ganduri!

Se intampla, poate, ca pana la nunta sa mai mergeti la o alta, a unei cunostinte. Sigur ceea ce se intampla acolo are ceva diferit de nunta pe care voi tocmai o pregatiti! Sau poate va dati seama ca nu o sa va permiteti nu stiu ce rochie sau nu stiu ce locatie.

Stop! Nu trebuie sa copiati pe nimeni! Nunta voastra e… a voastra si nu are cum sa fie ca a altora! Acceptati faptul ca fiecare om are viata si posibilitatile sale. Pastrati-va planurile si veti vedea ca nunta voastra este de o mie de ori mai frumoasa ca oricare alta, din simplul motiv ca este asa cum v-ati dorit-o si ca este o sarbatoare a iubirii voastre.

5. Nu uitati de viitorul sot!

In aceasta perioada, toata atentia mireselor este indreptata catre tot felul de detalii, mai mult sau mai putin importante, uitand de cel mai important: viitorul sot! Daca il lasati deoparte, el se va simti exact asa si se va putea indeparta de voi.

Implicati-l in planuri sau dedicati-i cea mai mare parte a timpului. Nimic nu trebuie sa va desparta nici acum, nici mai tarziu…

Schimbarile sunt majore pentru amandoi, asa ca nu lasati lucrurile minore sa intervina intre voi! Stati conectati, vorbiti, planificati etape din viata voastra, distrati-va!