7 tinute pentru majorat tematic

1307

18 ani este varsta care marcheaza o piatra de hotar: de acum inainte esti considerata o persoana adulta si pasesti spre maturitate. Vei tine o petrecere acasa ori la un local, unde vei avea invitati, dar vor fi prezenti si membrii familiei. Indiferent de situatie, cu siguranta iti doresti sa impresionezi pe toata lumea, sa radeti si sa va simtiti bine, de aceea, in acest articol iti propunem ceva inedit: sapte idei de tinute pentru majorat tematic!

tinute pentru majorat

1. Printese si printi

Fiind un majorat elegant, in aceasta situatie toate fetele trebuie sa poarte niste tinute formale: rochii elegante de printese, diademe, machiaje sclipitoare si tocuri; pentru baieti este mai simplu: smoching si cravata sau papion.

rochie pentru majorat

2. Dorintele din copilarie

Propune ca toti invitatii sa vina imbracati in functie de ceea ce isi doreau sa devina pe vremea cand erau copii: medici, profesori, vedete de cinema sau cantereti, de exemplu; fiecare dintre noi am visat la o anume meserie pe care sa o practicam atunci cand vom creste, asa ca aceasta tema de petrecere necesita diverse tinute pentru majorat care vor incanta pe toata lumea.

3. Alb-negru

Poti alege sa impui niste tinute pentru majorat super classy, cum sunt cele alb-negru: rochii cocktail si smochinguri care accentueaza stilul elegant si frumusetea.

tinuta pentru 18 ani

4. Decadele

Poti organiza petrecerea de majorat dupa tiparul unei anumite decade, iar tinutele sa fie inspirate dupa genul hainelor din perioada respectiva; de exemplu, poti arata fermecator intr-o rochie inspirata de tiparele anilor `20, `30, `50, `70 sau `90.

5. Balul

Organizeaza majoratul cu tema balului, pentru ca toti invitatii sa poata dansa oricat. Imbraca-te precum o printesa, cu o rochie lunga si ofera o petrecere regala! Asigura-te ca si invitatii se vor conforma etichetei si vor purta tinute cat mai stilate. Daca vrei sa adopti ceva si mai interesant, poti opta pentru un bal mascat, la care sa se impuna tinute inspirate din modelele de epoca – rezultatul va fi ceva cu adevarat deosebit si te vei simti precum o ducesa. Daca iti doresti altceva, poti opta pentru tinute in conformitate cu un anumit curent muzical pe care se poate dansa.

rochie majorat

6. Rai si iad

Decoreaza camera cu baloane rosii, negre si argintii, risipeste-le peste tot si hotaraste-te daca te imbraci in inger sau demon: o rochie alba in valuri, aripi finute si diadema stralucitoare sau o rochie seducatoare neagra ori rosie, pantofii stilleto si cornite…

7. Pitipoancele si tocilarii

Daca iti doresti o petrecere cu adevarat amuzanta, poti propune ca toti invitatii sa vina imbracati in haine de pitipoance si tocilari. Pitipoancele sa vina cu fuste mini, unghii false si extensii de par, iar tocilarii sa poarte ochelari mari si compacti, bretele stralucitoare si haine cu buzunare la piept. Petrecerea de majorat va fi una de pomina! Sigur ai in gasca ta baieti care nu vor rezista tentatiei de a veni deghizati in pitipoance pentru a face spectacol cu glumele lor!

tinuta majorattinuta majorat