Cele mai bune culori de haine pentru tonurile calde ale pielii

351

Cele mai bune culori pentru tonurile calde de piele sunt cele ale nuantelor pamantului, nuante care dau o stralucire frumoasa tenului si te ajuta sa arati feminina si proaspata. Exista numeroase subtonuri pentru culorile calde ale pielii, pe care le poti folosi ca indicii in alegerea culorilor care avantajeaza un ton cald. Cele mai bune culori de haine pentru tonurile calde ale pielii

Cum stii daca tonul pielii tale este unul cald?

Raspunsul se afla in bratele tale! Arunca o privire asupra pielii bratului drept si verifica daca vezi subtonuri de bej-auriu, piersica sau bronz. De asemenea, esti mult mai dispusa sa ai un ton cald al pielii, daca ai parul roscat sau brunet natural si ochii inchisi la culoare.

In general, blondele aurii naturale si blondele roscate naturale cu ochii albastri si verzi, care au pielea in subtonuri calde ca un alb cremos si fildes, ar trebui sa opteze pentru haine aurii care fac pielea sa radieze.

Cele mai bune culori de haine pentru tonurile calde ale pielii

Culori care infrumuseteaza o piele in ton cald

Dupa cum stii, un ton cald al pielii poate avea subtonuri mai luminoase (bej-auriu, piersica sau bronz) sau mai subtile (fildes, alb-cremos). Aceasta inseamna ca cele mai bune culori ale hainelor trebuie sa se imparta in aceste doua categorii.

Pentru un ton cald cu subtonuri mai luminoase, ar trebui sa porti haine aurii, bronz si nuante de pamant. Iti aduc un impact vizual inalt, cand sunt plasate pe piele si iti evidentiaza frumusetea. Alte culori care avantajeaza tonurile calde sunt portocaliu, camel, maro inchis, mandarina, rosu, visiniu, bej si gri.

Cele mai bune culori de haine pentru tonurile calde ale pielii

Pe de alta parte, daca ai un ton cald al pielii cu subtonuri de alb si fildes, cel mai bine este sa te imbraci in culori delicate ca pasteluri, galben auriu, piersica deschis, albastru limpede, fildes, verde deschis si coral. Gandeste-te la nuantele marine.

Cum sa imbraci un ton cald al pielii:

Ne pare rau sa iti spunem asta, dar combinatia moderna de negru si alb nu este o optiune tocmai buna pentru tine. Evita negrul complet, mat, si culorile discrete, care te vor arata palida si vor indeparta stralucirea frumoasa a pielii…

De asemenea, culorile luminoase si tonurile de albastru inchis nu vor face sa straluceasca un ton cald al pielii. Pastreaza culorile de pamant, nuantele calde si vei coplesi tenul natural in fiecare zi!