Cum trebuie să asortăm dresurile

324

Pentru a învăţa cum trebuie să asortăm dresurile în aşa fel încât ţinuta creată să nu dea impresia uneia vulgare sau neîngrijite, va trebui să ţinem cont de câteva aspecte importante atunci când alegem un anumit model de ciorapi.

Cum trebuie să asortăm dresurile 3

Prin urmare, articolul prezent vine să facă puţină lumină în ceea ce priveşte partea estetică şi ne va ajuta să vedem cum trebuie să asortăm dresurile pentru ca rezultatul final să fie unul elegant şi de bun-gust.

  • Dresurile în culoarea piciorului

Primul pas pentru a învăţa cum să asortăm dresurile îl reprezintă învăţarea faptului că ciorapii în culoarea piciorului vin într-o mulţime de nuanţe, contrar credinţelor conform cărora există numai o singură culoare universală.

Un alt aspect deosebit de important, pe lângă alegerea unei nuanţe potrivite, este şi calitatea la care trebuie să fim atente atunci când ne decidem asupra unui anumit model. Prin urmare, trebuie evitate dresurile scămoşate, care au o culoare neuniformă sau care fac cute atunci când sunt purtate.

  • Dresurile negre

Următoarea lecţie despre cum trebuie să asortăm dresurile este reprezentată de ciorapii negri, consideraţi perfecţi pentru o ţinută elegantă de seară. La fel ca în cazul celor de culoarea piciorului, aceştia trebuie aleşi cu mare grijă şi să fie de o calitate superioară, chiar dacă preţul poate fi puţin mai mare. În final, vei vedea că aceştia vor rezista mai bine şi îşi vor menţine aspectul ca nou pentru mai mult timp.

În plus, în cazul în care vrei să înveţi cum trebuie să asortezi dresurile cu sandale sau cu pantofi cu botul deschis, să ştii că există pe piaţă şi modele care nu au cusătură la vârf, ceea ce va oferi un plus de eleganţă şi rafinament întregii ţinute, şi optează întotdeauna pentru acele dresuri într-o culoare mată, nicidecum sidefată.

  • Dresurile opace

Un alt capitol căruia îi vom acorda atenţie pentru a învăţa cum trebuie să asortăm dresurile este cel al ciorapilor opaci. Evitaţi acele dresuri în culori lucioase, pentru că vor da un aspect ieftin ţinutei. Cea mai bună alegere o reprezintă cei opaci de la 60 DEN în sus.

Mare atenţie ca dresurile să nu aibă scame, sa nu fie agăţaţi sau scămoşaţi pentru a păstra acel aer îngrijit al ţinutei.

  • Dresurile tip plasă sau cu modele

Ultimul, şi cel mai important aspect în momentul în care vrem să ştim cum trebuie să asortăm dresurile, este cel al tipurilor plasă sau cu model. Acestea îţi oferă şansa să dai întregii ţinute un aspect sexy, misterios sau, din contră, vulgar. Din cauza acestui lucru, nu uita că dresurile cu modele orizontale vor îngroșa piciorul, pe când cele cu modele pe verticală îl vor subţia şi alungi.

Atunci când vine vorba de dresurile tip plasă, acestea vor trebui obligatoriu combinate cu elemente cât mai simple, cum ar fi o rochie care urmează formele corpului şi pantofi stiletto cu toc mediu şi fără multe accesorii…

Prin urmare, acestea sunt cele mai importante sfaturi la care trebuie să fim atente atunci când învăţăm cum să asortăm dresurile pentru ca ţinuta finală să fie una cu bun-gust.

Cum trebuie să asortăm dresurile 9

Cum trebuie să asortăm dresurile 2
Cum trebuie să asortăm dresurile 4 Cum trebuie să asortăm dresurile 5 Cum trebuie să asortăm dresurile 7 Cum trebuie să asortăm dresurile 8 Cum trebuie să asortăm dresurile 11 Cum trebuie să asortăm dresurile dressuri colorate

loading...
Articolul precedentCum sa-ti vopsesti parul
Articolul următorHummus cu lime și coriandru

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!