Modele de genti cu motive traditionale

879

Dacă îți plac accesoriile cu modele tradiționale românești, îți oferim zece modele de genți pe care să le asortezi cu ținuta ta.

 genti cu motive traditionale

Din ce în ce mai multe colecții de modă prezintă pantofi și genți cu modele tradiționale. Acestea oferă un plus de originalitate ținutei.

Gențile se găsesc pe la târgurile de profil din diverse zone turistice ale țării sau chiar și în magazinele de modă. Poți opta să cauți modele unicat pe site-urile unde se vând obiecte handmade, sunt din ce în ce mai multe femei care creează adevărate opere de artă. Acestea sunt și mai scumpe, însă merită să ai un accesoriu lucrat manual și dintr-un material de calitate…

Îți prezentăm zece genti cu motive traditionale, alege-l pe cel care ți se potrivește

genti cu motive traditionale 10 genti cu motive traditionale 8 genti cu motive traditionale 7 genti cu motive traditionale 6 genti cu motive traditionale 5 genti cu motive traditionale 4 genti cu motive traditionale 3 genti cu motive traditionale 2 genti cu motive traditionale

SONY DSC

loading...
Articolul precedentCéline Dion arată uimitor fără machiaj
Articolul următorIdei si modele de machiaj retro

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!