Rimeluri bune pentru gene lungi

304

In ziua de azi, se gasesc foarte multe rimeluri bune. Daca vei folosi un rimel care nu este rezistent la apa si esti ingrijorata ca se va intinde daca vei plange, te sfatuim sa folosesti She Laq de la Benefit. Aplica peste rimel si nu vei avea probleme.

Rimeluri bune pentru gene lungi

1.    YSL Mascara Waterproof de culoare neagra. Este minunat. Consistenta este cremoasa si iti face genele dese. Nu se intinde si este rezistent la apa.

Rimeluri bune pentru gene lungi

2.    Bobbi Brown Perfectly Defined Mascara. Lungeste genele si iti da un aspect foarte finisat in ziua nuntii, fara sa le incarce. Are o perie subtire si se poate aplica si in colturile interioare ale ochilor.Rimeluri bune pentru gene lungi

3.    Max Factor False Eye Lash Mascara rezistent la apa. Defineste ochii dand volum genelor. Are o perie subtire si flexibila facilitand aplicarea in colturile interioare. Pentru un machiaj gri inchis se potriveste acest rimel in culoare inchisa.

Max Factor False Eye Lash Mascara

4.    L’Oreal Volume Million Lashes. Peria tip pieptane este perfecta pentru a da volum genelor fara a le incarca. Sigur nu vei avea nevoie de gene false.

L’Oreal Volume Million Lashes

5.    Estee Lauder Magnascopic Mascara. Lungeste genele si le da volum. Este un rimel perfect nu doar pentru mireasa, ci si pentru domnisoarele de onoare…

Estee Lauder Magnascopic Mascara