Home / MODA / Rochii de firma în tendințe pentru toamna 2017

Rochii de firma în tendințe pentru toamna 2017

Designerii îți propun modele de rochii de firma deosebite în acest sezon. Citește în articol recomandările lor și creează-ți ținuta în funcție de stilul tău.

 Rochii de firma în tendințe pentru toamna 2017

Balenciaga
Rochia statement

            Este o rochie potrivită femeilor cu o personalitate puternică. Funda uriașă din față va atrage atenția dacă participi la un eveniment. Așa că, dacă vrei să atragi toate privirile, rochia aceasta este o alegere bună.

Rochia Balenciaga

Dior
Rochia din catifea

Pentru o femeie stilată, catifeaua este mereu o alegere foarte bună. Materialul extrem de elegant rămâne favoritul designerilor și în toamna aceasta.

Gucci
Rochia metalizata

Dacă îți plac culorile strălucitoare, Gucci propune o rochie elegantă în culoarea auriu vintage. Culorile metalizate au revenit la modă.

Gucci

Saint Laurent
Mica rochie neagră – reinterpretată

            Clasica rochiță neagră este mereu o alegere potrivită și elegantă la orice ocazie. În acest sezon, Saint Laurent a reinterpretat-o și ne prezintă în 2017 o rochie neagră cu un decolteu generos și umeri masculini.

Saint Laurent

Valentino
Rochia girly din matase

Mereu la modă pentru doamne și domnișoare, culoarea roz este potrivită pentru o rochie elegantă. Ca să arăți exact ca o prințesă, optează pentru o rochie midi, roz prăfuit, cu guler înalt și mâneci lungi. Valentino propune rochia roz din mătase, este cea mai bună alegere…

Valentino

Saint Laurent
Rochia sparkly

Saint Laurent recomandă o rochie elegantă în nuanțe de argintiu. Vei fi cu adevărat strălucitoare în această ținută.

Saint Laurent