Rochii de mireasa Marimi Mari

632

Pentru mirese, stresul este imens, iar atentia cea mai mare se indreapta catre rochie. Varietatea modelelor face ca alegerea rochiei perfecte sa fie si mai dificila.

Rochii de mireasa Marimi Mari

Rochiile de mireasa fara maneci sunt foarte frumoase si populare, invaluind corpul si ascunzand aripioarele care va pot deranja.

Daca aveti un corp mai plinut, alegeti-va o rochie pe talie, evazata, pana la genunchi. Acest stil minimizeaza soldurile si zonele vecine.

Rochiile ca de printesa merg de minune pentru siluetele mai generoase in zona abdomenului. Decolteurile modifica perceptia zonei mediane. Decolteurile distrag si ele privirea de la partea de jos a corpului.

Rochii de mireasa Marimi Mari

Rochiile pe talie, evazate, se potrivesc siluetelor clepsidra. Decolteurile in V sunt avantajoase.

Pentru nunta ce are loc pe plaja, merge de minune o rochie fara bretele, cu un brau frumos ornat. Este un model ce ajuta silueta. Alaturi de un pantof potrivit, veti arata splendid!

Sa retineti ca, daca doriti sa va cumparati o rochie fara bretele, nu trebuie sa ezitati. Accesoriile va vor ajuta sa ascundeti anumite zone. Rochiile prinse pe dupa gat sunt potrivite celor ce doresc sa isi expuna umerii si bratele…

Rochii de mireasa Marimi MariRochii de mireasa Marimi Mari