Rochii de mireasa pentru plinute

908

Aceste rochii de mireasa pentru plinute au devenit foarte comune si accesibile, incat fiecare femeie cu o silueta mai plinuta are la indemana o colectie ampla, cu stiluri, modele si materiale variate.

rochii de mireasa pentru plinute

Pentru plinute, se recomanda rochiile de mireasa cu maneci.
Intrucat multe femei cu forme mai generoase au probleme in zona bratelor ori a umerilor si doresc sa ascunda aceste zone, rochiile cu maneci pot servi cu succes scopului lor.

Rochii de mireasa pentru plinute

Aceste rochii de mireasa pentru plinute ascund zonele cu probleme, mai ales daca aveti aripioare. Rochitele vor fi la fel de elegante, luxoase si atractive ca oricare alte rochii de mireasa.

Materialul este foarte important, de asemenea, cand vine vorba de o rochie de acest gen. Puteti opta pentru rochii de mireasa pentru plinute ca de bal, pe talie, cu bolero. Acestea va vor ascunde zona aripioarelor de la brate si va vor prezenta frumos gatul si umerii.

Rochii de mireasa pentru plinute

Rochiile de satin, cu un bolero din acelasi material, sunt extrem de elegante si de chic.
Rochiile cu maneci despicate chiar de sus, din zona umerilor, de inspiratie orientala, tivite cu paiete, si prinse din nou, aproape de incheietura mainii, sunt foarte frumoase si speciale.

De asemenea, rochitele de mireasa cu maneci scurte sau gen clopotel sunt unele dintre cele mai atractive…

Daca silueta voastra este alta decat cea fusiforma, este de preferat sa alegeti rochii de mireasa pentru plinute precum cele amintite anterior, pentru a fi sigure ca nu veti avea probleme si ca veti arata minunat in acea zi speciala din viata voastra!

Rochii de mireasa pentru plinuteRochii de mireasa pentru plinuteRochii de mireasa pentru plinuteRochii de mireasa pentru plinuteRochii de mireasa pentru plinuteRochii de mireasa pentru plinute