Ţinute casual pentru femei de 40 de ani

1831

Ţinuta casual pentru femeile de 40 de ani trebuie să fie gândită în aşa fel încât aceasta să pună în valoare trăsăturile unei doamne care a trecut de prima tinereţe, dar să fie, în acelaşi timp, în ton cu moda.

Ţinute casual pentru femei de 40 de ani

Următorul articol îţi va pune la dispoziţie câteva idei de ţinute casual pentru o femeie de 40 de ani. Ţine cont de aceste sfaturi şi pune-le în aplicare!

  • SMART CASUAL

Această ţinută casual pentru femeile de 40 de ani presupune alăturarea unei fuste cloş şi a unei cămăşi de mătase. Combină două culori din aceeaşi gamă sau optează pentru obiecte vestimentare în culori contrastante. Poţi adăuga nişte pantofi stiletto sau sandale cu toc cui.

  • DEUX-PIECES

Următoarea ţinută casual pentru o femeie de 40 de ani este reprezentată de deux-pieces. Ceea ce poţi suplimenta aici sunt accesoriile. Poţi opta pentru o curea sau nişte pantofi simpli, dar într-o culoare care să scoată ţinuta din anonimat, însă totuşi nu exagera şi nu opta pentru culori ţipătoare care vor părea ieftine şi de prost gust.

  • COSTUMUL CEL PREŢIOS

O altă idee foarte bună pentru o ţinută casual pentru o femeie de 40 de ani este formată dintr-un costum format din două piese, dar care are şi materiale preţioase, cum ar fi dantela sau broderia. Aici poţi accesoriza cu nişte pantofi stiletto sau simpli care să fie în acelaşi ton cu întregul outfit sau, de ce nu, în tonuri care să fie în contrast.

Ca un bonus, poţi miza pe accesorii care să fie finuţe, dar elegante şi neapărat de bună calitate, asta dacă îţi doreşti într-adevăr să impresionezi şi să pari elegantă, iar ţinuta să pară de bun-gust.

  • CLASICA ROCHIE DIN DANTELĂ

La orice eveniment ai lua parte, o rochie din dantelă va face ca ţinuta casual a unei femei de 40 de ani să fie una maiestuoasă şi plină de rafinament. Nu doar că va atrage toate privirile, ci va da un aer de mister şi eleganţă femeii care o poartă.

Un sfat foarte bun aici este să iei în considerare tonurile de roşu închis care se vor potrivi, cu siguranţă, oricărei doamne. Totuşi, ai mare grijă ca materialul din care este confecţionată rochia să fie unul de calitate bună şi, obligatoriu, într-o culoare mată care să nu atragă prea tare atenţia.

Prin urmare, acestea sunt principalele tipuri de ţinute casual pentru o femeie de 40 de ani, care vor lăsa o impresie plăcută celor din jur şi vor face ca trupul celei care le poartă să fie pus foarte frumos în evidenţă, dând totodată un aer uşor misterios şi un rafinament desăvârşit…

Acum, rămâne la alegerea ta dacă vrei ca aceste ţinute casual pentru o femeie de 40 de ani să fie parte din ţinuta ta de zi cu zi sau, de ce nu, să le modifici în aşa fel încât să îţi reprezinte personalitatea şi să fie cartea ta de vizită oriunde te-ai duce.

Ţinute casual pentru femei de 40 de ani 12 Ţinute casual pentru femei de 40 de ani 9 Ţinute casual pentru femei de 40 de ani 8 Ţinute casual pentru femei de 40 de ani 7 Ţinute casual pentru femei de 40 de ani 6

fashion blog for professional women new york city street style work wear

Ţinute casual pentru femei de 40 de ani 4 Ţinute casual pentru femei de 40 de ani 3 Ţinute casual pentru femei de 40 de ani 2

Ţinute-casual-pentru-femei-de-40-de-ani-11

loading...
Articolul precedentMachiajul ochilor caprui
Articolul următorCum sa cladesti increderea in cadrul relatiei

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!