Cel mai bun machiaj pentru acneea rozacee

270

Acneea rozacee, o afectiune cronica a pielii care se regaseste de trei ori mai mult in randul femeilor decat al barbatilor, creeaza cateva restrictii cand vine vorba de produsele de machiaj. Descopera cum alegi cele mai bune produse de machiaj pentru acneea rozacee.

Cel mai bun machiaj pentru acneea rozacee

Multe produse de machiaj pot irita pielea cu acnee rozacee si pot inrautati simptomele acestei probleme. In afara de a evita ingredientele daunatoare, cel mai bun machiaj pentru acneea rozacee include protectie UV, din moment ce expunerea la soare este una dintre declansatoarele acneei.

Ghiduri

Sa ascunda roseata este cea mai mare preocupare a femeilor care cauta cel mai bun machiaj pentru aceasta problema. Bazele de machiaj in nuante de verde si fondurile de ten pot face minuni pentru acneea rozacee, dar ingredientele sunt mult mai importante decat culoarea.

Produsele de machiaj fara ulei si parfum sunt recomandate in machiajul pentru acneea rozacee. Ca regula principala, alege produsele care au mai putine ingrediente. Asta inseamna ca ai mai putine sanse ca acneea rozacee sa inainteze.

Inainte de a aplica orice machiaj pe piele, nu uita sa o cureti bine. Toleriane Dermo-Cleanser by La Roche Posay este unul dintre cele mai bune produse pentru rezolvarea acestei probleme. Formula lui fara spuma este perfecta pentru pielea sensibila si in caz de intoleranta.

Cele mai bune fonduri de ten

Multi considera linia de cosmetice Dermablend cea mai buna pentru cei care sufera de acnee rozacee. Pentru o acoperire in intregime, incearca Dermablend Cover Creme, care te ajuta sa combati multe probleme ale pielii, pe langa acneea rozacee: semne din nastere, cicatrici, arsuri si tulburari de pigmentare, inclusiv vitiligo. Cu o formula de protectie solara de 30 SPF, este considerat cel mai bun machiaj pentru acneea rozacee…