Micsorarea sanilor

Share

Multe femei se plang de dureri sau de alte probleme psihice, din cauza sanilor mari; din fericire, se poate realiza oricand o interventie chirurgicala de reducere a acestora. Totusi, trebuie sa se discute cu medicul specialist toate detaliile pentru a se putea lua cea mai buna decizie.

Micșorarea sânilor

Procedura: in timpul acestei interventii de reducere a sanilor, se efectueaza o incizie in zona mamelonului, iar dupa aceea, in zona inferioara a sanului.

Chirurgul indeparteaza excesul de tegument, tesut si grasime dupa care efectueaza repozitionarea sanului in asa fel incat aspectul sa fie cat mai natural. Ultimul pas este efectuarea unui pansament, iar pacienta este nevoita sa poarte un sutien special de sustinere.

Efecte adverse intalnite: aceste tipuri de interventii chirurgicale pot lasa cicatrici de forme si marimi diferite, dar in ziua de azi nu exista nici o tehnica chirurgicala de reducere a sanilor, care sa nu lase nicio urma pe corpul pacientei.

Complicatii: in cazurile mai rare, pot aparea complicatii de vindecare necorespunzatoare in zona unde a avut loc incizia…

Vindecarea necorespunzatoare mai este cunoscuta sub numele de tardiva si poate necesita efectuarea unor pansamente sterile pentru o anume perioada de timp. Alaptatul la san este posibil dupa ce a avut loc interventia chirurgicala de reducere a sanilor, insa acest lucru poate varia de la o pacienta la alta.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente