Galbenelele au o functie importanta in ingrijirea pielii

274

Galbenelele sunt niste plante medicinale care ocupa o functie importanta in ingrijirea pielii, deoarece au in alcatuire mai multe substante benefice.

Galbenele

Aceste plante se regasesc sub forma de uleiuri sau ceaiuri si au capacitatea de a imbunatati circulatia sangvina si pot creste puterile de vindecare ale organismului. La aceste beneficii se adauga si faptul ca sunt niste antiinflamatoare si antibacteriene recomandate.

Aceste plante se pot utiliza indiferent de tipul de ten si se regasesc si in alcatuirea cremelor care previn imbatranirea sau in diferite lotiuni. Pana acum, specilistii nu au descoperit substantele galbenelelor atat de benefice.

Galbenelele sunt utilizate si pentru vindecarea epiziotemiei si pot diminua durerile sanilor femeilor care alapteaza. In plus, pielea crapata si iritata se trateaza cu aceste plante.

De asemenea, pentru ca ranile sa fie vindecate mai rapid se recomanda uleiul de galbenele. Dupa ce se transforma in ulei sau gel, galbenele pot trata gastrita, ranile cauzate de razele nocive ale soarelui sau eczemele…