Ai probleme respiratorii? Iată cel mai bun tratament naturist care te scapă de ele!

182

Doctor, cercetător și inventator de medicație, Virginia Faur ne pune la dispoziție două tratamente naturiste ușor de preparat, care ne ajută să ne scăpăm de problemele respiratorii.

Ai probleme respiratorii

Ingredientele de care ai nevoie sunt: mierea, cimbrul și uleiul de cimbru.

Pentru a prepara prima rețetă îți trebuie 50 de grame de cimbru uscat care se pun într-un borcan de 800 mililitri, peste care se adaugă miere. Totul se lasă la macerat timp de două săptămâni, după care este gata de consum. Înainte de a-l consuma, acesta trebuie filtrat. Este foarte bun pentru secreția biliară a ficatului, este un bun antiseptic intestinal, stimulează contracțiile aflate la nivelul vezicii biliare și ajută la evacuarea bilei în intestin.

Uleiul de cimbru este și el benefic organismului, fiind extrem de sănătos.

Se recomandă ca acesta să fie consumat cu 15 minute înainte de masă, fapt ce ajută la îndepărtarea problemelor aflate la nivelul căilor respiratorii. Este bun și pentru combaterea bolilor aparatului digestiv și a stărilor de balonare…

Pe lângă asta, combate stările de oboseală, migrenele și astenia.

loading...
Articolul precedentCe trebuie sa facem cand avem atac de panica?
Articolul următorTunsori bob indraznete

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!