Home / SANATATE / MEDICINA NATURISTA / Dr. Oz: tratamente naturiste pentru tuse si dureri în gât

Dr. Oz: tratamente naturiste pentru tuse si dureri în gât

Se stie ca gargara cu apa si sare sau ceaiul cu lamaie si mierea de albine reprezinta cateva dintre remediile utilizate de parintii ce isi trateaza odraslele de raceala, insa dr. Oz vine si el cu cateva solutii:

tratamente naturiste pentru tuse si dureri în gât

Pentru tuse: miere de albine si turmeric
Se ia cate o lingura de miere de albine peste care se presara putin turmeric atunci cand te deranjeaza tusea. Se repeta acest tratament de pana la cinci ori pe zi si poti bea un pahar cu apa imediat dupa administrare.

Pentru tuse: ulei de oregano
Daca te deranjeaza tusea persistenta, o infuzie cu ulei de oregano te va ajuta foarte mult, iar dr. Oz recomanda fierberea apei, in care se adauga pana la cinci picaturi de ulei de oregano si se face inhalatie.

Pentru tuse: ceai de ghimbir
Se pun cateva felii de ghimbir in apa fiarta, dupa care se lasa la infuzat timp de 10 minute si apoi se serveste ceaiul cu inghitituri mici.

Pentru durere in gat: ceai de salvie
Acest ceai se prepara lasand la infuzat salvia, dupa se va adauga putina sare de mare si se face gargara de patru ori pe zi.

Pentru durere in gat: limonada calduta
Se stoarce o lamaie intr-un pahar cu apa calduta si se amesteca putina miere de albine. Rezultatul il poti consuma de pana la trei ori pe zi, iar lamaia este o sursa benefica de vitamina C si va ajuta la recuperarea rapida a organismului…

Loading..