Silurul tratează ochii iritați

271

Ce se întâmplă: Dacă sunteţi o persoană alergică şi intraţi în contact cu un alergen ca polenul ori praful, organismul începe să elibereze o serie de substanţe numite histamine. Acestea duc la inflamarea conjunctivelor şi stimulează glandele lacrimale, ca mecanism de apărare împotriva alergenilor. De aceea, ochii devin roşii, iritaţi şi dureroşi.

Silurul tratează ochii iritați

Solutie rapidă:

Silurul (Euphrasia rostkoviana) reduce inflamaţia rapid. Nu este de mirare că, în tradiţia populară, planta mai este numită şi „floare de ochi”. Specia nu a fost prea studiată din punct de vedere terapeutic, dar este mult utilizata în medicina tradiţională europeană, deoarece este foarte eficientă.

Mod de administrare:

Preparaţi un decoct dintr-o lingură de plantă mărunţită la o cană cu apă. Fierbeţi amestecul timp de zece minute, apoi strecuraţi. Beţi trei căni pe zi. În plus, înmuiaţi o bucată sterilă de tifon în decoct de silur preparat dupa indicatiile de mai sus şi aplicaţi-l pe pleoape, pentru a ameliora senzaţia de iritare. Efectul se produce, de regulă, în aproximativ o oră. Consultaţi medicul dacă sunteţi însărcinată, în legătură cu utilizarea acestui preparat…

loading...
Articolul precedentTortillas cu carne de pui in stil thailandez
Articolul următorHipertensiunea arterială

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!