Home / SANATATE / MEDICINA NATURISTA / Tratamente naturiste pentru cancer pulmonar

Tratamente naturiste pentru cancer pulmonar

Tratamentele naturiste pentru cancer pulmonar se găsesc de obicei sub avertizarea conform căreia fumatul nu face bine la sănătate. De fapt, nu doar țigările fac rău plâmânilor noștri, ci întreaga societate construită pe fabrici și particule de praf.

Tratamente naturiste pentru cancer pulmonar

O dată inspirate în plămâni, aceste substanțe nocive se dezvoltă sub forma celulelor canceroase. Cea mai bună soluție ar fi să evităm expunerea la praf și fum, dar asta ar însemna să ne izolăm de societate.

Tratamentele naturiste pentru cancer pulmonar s-au găsit în ultimii ani sub forma ceaiurilor sau capsulelor vegetale. Cancerul la plămâni apare ca niște celule crescute anormal în plămâni, celule care se răspândesc mai apoi în întreg corpul.

Mușețelul

Această plantă, mușețelul este cunoscută pentru proprietățile sale purificatoare. Ajută în special la problemele pulmonare prin simpla inhalare a aburilor de musetel. Acești aburi inhalați curăță plămânii in timp și omoară celulele canceroase. Tratamentul naturist cu mușețel pentru cancer pulmonar trebuie repetat zilnic de 5 ori pentru a avea efecte în 4 luni. De asemenea curăță plămânii de fumul de țigară.

Iarba de grâu

Iarba de grâu este o plantă care poate fi transformată în suc, tablete sau tincturi. În trecut era folosită pentru tratarea cistitei, constipației și problemele pielii. Astăzi tot mai mulți medici recomandă iarba de grâu ca și tratament naturist pentru cancer pulmonar pentru că întărește sistemul imunitar și scapă organismul de toxine. De asemenea s-a descoperit că pacienții care fac chimioterapie pentru cancer pulmonar și consumă suc de iarbă de grâu nu mai au nevoie de pastile pentru a stimula producerea de celule albe.

Gheara pisicii

Crescută în America Centrală și America de Sud, gheara pisicii este o plantă folosită ca și tratament naturist pentru cancer pulmonar. Pe lângă suportul de sănătate adus plămânilor și rinichilor, gheara pisicii este tratament naturist și pentru artrite. Planta îmbunătățește sistemul imunitar și ajută în tratarea cancerului de plămâni. Totuși, este recomandată consultarea medicului de familie înainte de a începe un asemenea tratament naturist pentru cancer pulmonar.

Astragalus

Astragalus este o plantă perenă crescută în Asia. Cea mai folosită parte a plantei este rădăcina pe care medicii o utilizează ca și tratament naturist împotriva cancerului pulmonar. Astralagus posedă elemente ce modulează sistemul imunitar și are proprietăți antitumorale care dau un impuls tratamentelor pentru cancer la plămân, cum ar fi chimioterapia.

Gura Lupului

Alt tratament naturist pentru cancer pulmonar este planta gura lupului, cunoscută și pentru efectele sale benefice împotriva epilepsiei sau hepatitei. Pentru a avea un efect garantat ca și remediu naturist, se pot mânca frunzele și rădăcinile plantei.

Ceaiul verde

Cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante, ceaiul verde este un tratament naturist excelent în combaterea cancerului pulmonar. O ceașcă de ceai verde atenuează simptomele cancerului prin prevenirea stricării ADN-ului, care duce la apariția cancerului pulmonar.

Ginseng

Planta asiatică Ginseng este cunoscută pentru protejarea plămânilor împotriva simptomelor canceroase. Chiar dacă planta nu omoară celulele responsabile de producerea cancerului, blochează reproducerea de celule canceroase care împrăștie cancerul. Se poate consulta un medic pentru a face rețete naturiste din Ginseng combinat cu alte plante.