Vindeca-te cu ajutorul produselor naturiste!

211

Natura ascunde comori medicinale reale. Alimentatia sanatoasa, exercitiile fizice si echilibrul emotional contribuie foarte mult la starea noastra de bine. Pe langa acesti factori naturali de sanatate, plantele, uleiurile esentiale, mugurii, argila… ofera de multe ori raspunsuri pozitive la problemele noastre. Medicina alternativa si medicamentele sale naturiste pot aduce o multitudine de beneficii, chiar si in cazul afectiunilor grave.

Vindeca-te cu ajutorul produselor naturiste!

Alimentatia sanatoasa

Cu totii suntem constienti de importanta unui regim alimentar echilibrat (intre proteine, glucide si grasimi, in special). Vegetarianismul ne invata ca fructele si legumele sunt implicate în prevenirea multor boli. Dieta disociata releva faptul ca anumite amestecuri împiedica procesul de digestie. De fapt, regulile unei alimentatii corecte sunt la fel pentru toata lumea, dar pentru a obtine dieta ideala toata lumea ar trebui sa ia in considerare factori precum ereditatea, constitutia, varsta, starea de sanatate, mediul, activitatea fizica sau stilul de viata sedentar.

Lipsa unor nutrieti de  baza sau incapacitatea organismului de a le asimila se poate corecta cu ajutorul suplimentelor alimentare naturale: vitamine (C, complexul de vitamine B, Ca, Mg, Zinc, fier… etc.), acizi grasi esentiali (Omega-3, Omega-6), antioxidanti naturali… s.a.m.d.

 Beneficiile remediilor naturale

Vindecarea cu remedii naturale? De ce nu ? Acest lucru poate fi o alternativa convingatoare, in timp ce descoperim prin intermediul mass-media efectele negative secundare ale anumitor medicamente, precum si consecintele acestora asupra organismului.

Desigur, nu putem trata orice boala cu medicamente naturale, dar este o modalitate simpla si ieftina pentru a atenua multe dintre problemele din viata de zi cu zi. Retetele naturale ale bunicii au fost redescoperite. Acestea au fost testate si aprobate de multi ani de specialisti. Spre deosebire de sintezele chimice dezvoltate in laborator, aceste remedii naturale ne asigura substantele esentiale de care organismul nostru are nevoie si pe care natura ni le ofera cu generozitate…

Produsele naturiste pot trata si ameliora multiple afectiuni

In principiu, infuziile de plante sau uleiurile esentiale sunt folosite pentru calmarea sau ameliorarea unor afectiuni precum astmul, bronsita, febra. Exista, de asemenea, si suplimente alimentare sub forma de capsule, tablete, plicuri cu pulbere, care contin ingrediente active naturale si care sunt asimilate foarte repede de organism.