Sexul in perioada menstruatiei

161

Sexul in perioada aceea a lunii este considerat tabu in unele tari, nefiind practicat, dar femeile sunt cele care decid daca fac sau nu acest lucru, chiar daca exista si barbati care prefera sa nu faca sex in astfel de conditii.

Sexul in perioada menstruatiei

Disconfortul in timpul menstruatiei este dat si de sensibilitatea mai mare a organismului, insa actele sexuale nu sunt interzise, iar cu o igiena adecvata (care ofera o senzatie de curatenie) se poate elimina senzatia de disconfort.

Nu trebuie neglijat aspectul bolilor cu transmitere sexuala, care in aceasta perioada sunt mult mai favorizate.

Femeile care sunt implicate in relatii sunt, in general, cele care recurg la sex, deoarece au o legatura apropiata cu partenerul si este foarte important ca ele sa se simta confortabil in prezenta lui…

In afara de riscul crescut la contractarea bolilor cu transmitere sexuala, nu exista nicio problema, desi majoritatea femeilor aleg sa nu intretina raporturi sexuale in aceasta perioada, chiar daca libidoul este mai ridicat.

loading...
Articolul precedentPlăcintă cu carne și smântână
Articolul următorAi grijă de sânii tăi!

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!