Sani mai frumosi cu ajutorul mamoplastiei

Share

Deoarece putine femei sunt multumite de sanii lor naturali, din ce in ce mai multe apeleaza la interventii estetice. Iata cele mai utile solutii:

Sâni mai frumoși cu ajutorul mamoplastiei

Mamoplastia este practicata din ce in ce mai des de catre femei, ori din probleme medicale, ori pentru simplul confort estetic. Modificarile majore ale sanilor apar intre 20 si 40 de ani, iar pierderea fermitatii sanilor este cea mai intalnita, mai ales in randul femeilor cu un bust generos sau ale celor care au nascut.

Daca sanii pierd din volum, iar pacienta ii doreste mai mari se pot introduce implanturile mamare, iar uneori este necesara scoaterea unei cantitati din tesutul adipos de la nivelul sanului.

Ai sanii foarte mari si lasati – reductia sanilor
Reductia mamara se practica pentru ca elimina disconfortul psihic asociat cu durerile coloanei vertebrale si este prezent la femeile cu sanii foarte mari. Se recomanda si femeilor cu sani care si-au pierdut fermitatea din cauza sarcinii si alaptarii. Scopul acestei interventii este de a reduce, ridica si contura sanii, iar pretul este de aproximativ 2.500, 3.000 de euro.

Ai sanii mici si cazuti – ridicarea sanilor

Ridicarea sanilor este o procedura prin care este indepartat excesul tegumentar de la nivelul sanilor pentru a-i ridica, remodela si a le conferi fermitate. Exercitiile fizice nu pot rezolva ptoza mamara, iar cele mai bune rezultate se intalnesc la femeile cu sanii mici si cazuti, pretul interventiei fiind de circa 2.500 de euro.

Ai sanii mici si vrei sa ii maresti – augmentarea sanilor

Mamoplastia de augmentare presupune plasarea unui implat la nivelul ambilor sani, cu scopul de a mari si de a da o forma mai atractiva bustului, iar pretul este intre 3.500 si 5.000 de euro.

Inainte de operatie

–    se face o ecografie mamara care permite vizualizarea tesutului glandular si pregatirea terapiei potrivite;
–    se recomanda ca in perioada in care se recurge la o interventie de acest tip starea de sanatate sa fie una buna;
–    nu se administreaza anumite medicamente inainte de interventie;
–    interventia nu trebuie realizata in timpul perioadei menstruale;
–    trebuie evitata expunerea in exces la soare dupa interventie, timp de 1 an de zile pentru a nu se produce pigmentarea cicatricelor;
–    dietele stricte pot intarzia vindecarea.

In timpul operatiei se efectueaza o incizie prin care se inlatura excesul de tesut glandular, aureola mamara este repozitionata, iar sanii sunt ridicati. In cazul sanilor care doar sunt lasati, se indeparteaza surplusul de piele si daca se doreste se face si un implant cu silicon. Incizia are loc intr-o zona a sanului mai putin sensibila si este nevoie de anestezie generala, iar initial cicatricele sunt mai mari decat la un implant mamar.

Dupa o astfel de interventie, se recomanda recuperarea totala care poate dura pana la 3 luni:
–    se poarta un bandaj elastic peste pansament;
–    sanii sunt inflamati si durerosi in primele zile;
–    este nevoie de un sutien chirurgical timp de 2 sau 3 luni;
–    pot aparea modificari ale sensibilitatii areolei si a mamelonului insa dispar in primele 5 saptamani.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente