Dr. Oz iti face planul pentru a incepe o dieta

61

Cercetatorii afirma faptul ca cel mai important rol intr-o cura de slabire este dat de adoptarea unor modalitati ce stimuleaza metabolismul sa arda mai multe calorii. Dr. Oz vine cu propriile sale solutii:

Dr. Oz

Nu omite micul dejun
Dr. Oz trage un semnal de alarma ca niciodata nu trebuie sa plecam de acasa fara sa mancam, acest lucru in cazul in care ne dorim cu adevarat sa slabim. Persoanele care omit micul dejun risca de pana la cinci ori mai mult sa sufere de obezitate decat o persoana care nu va sari peste aceasta masa extrem de importanta.

Mananca feluri de mancare diferite
Nu trebuie sa lipseasca proteinele si legumele, pe care dr. Oz le recomanda combinate cu grasimi bune care se gasesc in uleiul de masline, avocado sau peste.

Nu uita gustarile
Acestea sunt foarte importante, deoarece ajuta metabolismul sa arda mai multe calorii.

Nu renunta la carbohidrati
Aceasta categorie incude cerealele integrale, hrisca, radacinoasele, cartofii dulci, boabele de fasole, lintea, nautul sau diferite fructe. Dr. Oz precizeaza faptul ca excluderea carbohidratilor buni din dieta din fiecare zi va incetini cu pana la 50% functionarea tiroidei, impiedicand arderea grasimilor…

Nu uita de sport
Exercitiile fizice efectuate destul de des vor accelera arderea grasimilor si te vor ajuta sa scapi foarte usor si simplu de kilogramele in plus.

Save