Slăbește rapid cu dieta naturistă de supă de varză

334

Cine și-ar fi imaginat vreodată că supa de varză mai este folosită si ca ingredient principal în dieta naturistă de supă de varză, menită să vă facă să slăbiţi cel puţin cinci kg în sapte zile, fără să răbdaţi de foame?

Datorită faptului că are 0% grăsimi si a bogăţiei în fibre, în ziua de azi se spune despre supa de varză că este cel mai puternic produs natural pentru slăbire al tuturor timpurilor. Dieta cu supă de varză se bazeaza pe misteriosul lichid ale cărui calităţi excepţionale pentru slăbire sunt mereu redescoperite.

Slăbește rapid cu dieta naturistă de supă de varză

O idee simplă, dar strălucitoare

Secretul eliminării depozitelor de grăsime din organism este pur şi simplu să menţii nivelul caloriilor şi al grăsimilor la minimum, fără a elimina prea mulţi nutrienţi vitali. În acest fel, celulele grase prezente deja în corp sub formă de grăsimi în exces sunt „forţate” să-şi verse conţinutul. Prin sânge, grăsimea este apoi redirecţionată spre muşchi, care o consumă sub formă de calorii.
Ideea capătă din ce în ce mai mulţi adepţi pe măsură ce oamenii îşi dau seama că doar scăderea nivelului grăsimilor din alimentaţie — deşi extrem de favorabilă sănătăţii — nu poate produce automat şi eliminarea surplusului de kilograme.

Un produs de slăbire miraculos

Toate ingredientele naturale cuprinse în dieta naturistă de supă de varză joacă un rol extrem de important şi în reducerea dezvoltării altor celule grase. În plus, dieta naturistă de supă de varză este rapidă: începeţi să slăbiţi din prima zi. Dieta este uşor de urmat. Nu trebuie să cumpărați alimente scumpe, nu trebuie să preparaţi reţete grele sau să vă număraţi zilnic caloriile. Supa de varză este săracă în grăsimi şi bogată în fibre. Dieta naturistă de supă de varză este sănătoasă, spre deosebire de alte regimuri proteinice şi, nu în ultimul rand, este ieftină şi sățioasă! Cu ea nu vă va fi foame şi veţi putea mânca multe dintre alimentele preferate.

Cine poate urma dieta cu supă de varză?

Dieta naturistă de supă de varză este potrivită aproape tuturor, fiind un plan extrem de flexibil. Dacă doriţi să eliminaţi doar câteva kilograme acumulate în timp, încercaţi versiunea fulger de trei zile. Dacă vreţi să scăpaţi de cele cinci, până la sapte kg in plus apărute, de exemplu, în urma unei vacanţe în care aţi luat mese copioase, încercaţi un singur ciclu de o săptămână, iar problema va fi rezolvată.

Ce fac dacă am de dat jos peste 20 de kilograme?

Dieta naturistă cu supă de varză vă oferă două soluţii: una dintre ele este să încercaţi un ciclu de şapte zile, cu rezultate vizibile imediate, după care să treceţi la un program cu acţiune lentă, ce se întinde pe o perioadă mai mare. A doua soluţie este să urmaţi dietă naturistă de supă de varză timp de o săptămână, să reveniţi pentru două săptămâni la un regim alimentar normal, apoi să reapelaţi la dietă periodic. Oricare variantă veţi alege, dacă problemele dumneavoastră de greutate sunt foarte serioase, respectaţi dieta cu supă de varză timp de şapte zile şi vă veţi convinge că într-adevăr puteţi câştiga lupta împotriva kilogramelor în plus.

De ce slăbesc?

Cel mai important element al programului de slăbire cu dieta naturistă de supă de varză este consumarea unei cantităţi mari de alimente. Respectarea acestei „reguli de aur” determină o mulţime de avantaje: ajută la eliminarea depozitelor de grăsime care s-au acumulat pe burtă, şolduri, coapse sau fese, fiindcă supa de varză acţionează ca o brigadă de „poliţie antigrăsime”. Ingredientele conţinute în dieta cu supă de varză transmit ordine către celulele grase să trimită grăsimea către muşchi prin intermediul vaselor sangvine, grăsime care ulterior va fi eliminată de muşchi prin „arderea” caloriilor. În plus, aceleaşi ingrediente din cadrul noii diete menţin starea de saţietate şi satisfacţie (astfel încât veţi putea urma dieta mai uşor, iar kilogramele în plus se volatilizează pur şi simplu).

Pot mânca pe săturate sau voi fi mereu înfometată?

Dieta naturistă de supă de varză este uşor de urmat. Ea se bazează pe combinarea unor alimente hrănitoare, cu conţinut caloric redus şi cu cât mai puţine grăsimi, alimente care au un gust delicios şi care ajută organismul să-şi consume propriile rezerve de grăsimi. Este o dietă bine structurată, astfel încât veţi putea consuma alimentele permise în orice cantităţi doriţi. În plus, această dietă are un efect rapid (veţi observa rezultatele chiar din primele zile), iar acest lucru vă va ajuta vă păstraţi entuziasmul de care aveţi nevoie pentru a duce regimul până la capăt. Pe măsură ce se elimină eficient şi rapid grăsimile, vă veţi simţi mult mai bine din punct de vedere fizic şi, prin urmare, veţi fi mult mai încrezători în capacitatea de a slăbi. Acest program vă va motiva cum nu a făcut-o nicio altă dietă pe care aţi încercat-o…