Home / DIETE & FITNESS / DIETE CELEBRE / Dieta cu grăsimi

Dieta cu grăsimi

1 g grăsimi

Șerbet de zmeură. 100 g șerbet de zmeură cu o lingură de înghețată.

Dieta cu grăsimi

Shake de căpşuni. Pentru aceasta dieta, mixați bine 75 g căpşuni, un pahar de iaurt cu fructe degresat, o lingură de iaurt cu conținut scăzut de grăsimi şi 150 ml lapte degresat. Serviți rece.

Pâine prăjită cu brânză de vaci. Două felii de pâine graham prăjită, cu 50 g brânză de vaci slabă.

Lipie cu salată. Umpleți o lipie cu salată (la alegere) stropită cu vinegretă fără grăsimi.

2 g grăsimi

Budincă decorată cu fructe. 150 ml budincă (la prepararea căreia s-au folosit îndulcitori artificiali) cu fructe (la alegere).

Cod la cuptor. Puneți 175 g file de cod pe o folie de aluminiu. Aşezați deasupra trei căței de usturoi zdrobiți şi 25 g roşii tăiate sub formă de cubulețe mici. Puneți sare şi piper după gust şi introduceți la cuptor până când peştele va fi gata. Se serveşte cu orez.

5 g grăsimi

Cartof copt cu brânză și fasole. Coaceți un cartof de mărime medie cu coajă, tăiat în două şi puneți între bucăți şi deasupra lor 100 g fasole din conservă şi 100 g brânză slabă rasă. Se serveşte cu salată.

Înghețată cu fructe. 50 g înghețată de vanilie împreună cu fructe la alegere, conservate sau proaspete.

7 g grăsimi

Burgeri de vită cu salată. Puneți pe grătar un burger de vită de 50 g. Aşezați deasupra o roşie tăiată felii, salată verde si o ceapă mică tăiată fin. Se rulează burger-ul si se consuma imediat.

Salată de cartofi. Fierbeți 200 g cartofi şi dați-i pe răzătoare. Amestecați-i cu două fire de ceapă verde tăiată mărunt, o lingură de iaurt degresat, o lingură de maioneză dietetică şi piper. Se serveşte cu 50 g şuncă slabă, un castravete murat și legume (la alegere).

Cartof copt cu brânză. Umpleți un cartof copt, de mărime medie, cu 40 g caşcaval ras si ceapă verde, tăiată mărunt. Se serveşte cu legume (la alegere).

Kebab de pui. Încălziți şi tăiați pe din două o lipie din făină albă şi umpleți-o cu lăptuci, piept de pui fript pe grătar si 25 g de salată tzatziki.

10 g grăsimi

Spaghete „la minut”. Prăjiți şi scurgeți de grăsime 75 g carne de vită tocată. Adăugați 500 ml suc de roșii. Încălziți ușor si serviți cu 75 g spaghete fierte şi legume (la alegere).

Pui cu cartofi la cuptor. Îndepărtați pielea de pe 100 g piept de pui şi frigeți carnea pe grătar. Între timp, tăiați cubulețe un cartof mediu şi stropiți-l cu o lingură de ulei de măsline. Presărați deasupra praf de boia și introduceți 15 minute în cuptorul încins în prealabil. Serviți puiul cu cartofi şi legume.

12 g grăsimi

Miei la grătar. Frigeți pe grătar 100 g pulpă de miel tăiată cubulețe. Se servește cu legume.

Orez cu legume. Încingeți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie de teflon şi căliți două cepe verzi, tăiate fin, un cătel de usturoi zdrobit si un ardei rosu curățat şi dat pe răzătoare. Adăugați 50 g mazăre decongelată, 200 g orez nedecorticat fiert şi piper negru şi amestecați încontinuu. La sfârşit, puneți deasupra o linguriță de pătrunjel verde proaspăt, tocat mărunt.

Mic dejun special. Puneți pe grătarul încins două felii de șuncă slabă şi două roşii, apoi serviți-le cu două ouă ochiuri, 200 g fasole boabe conservată în sos de tomate şi o felie medie de pâine integrală.

15 g grăsimi

Omletă cu șuncă. Bateți bine două ouă cu o jumătate de lingură de condimente si o lingură de lapte degresat. Amestecați cu 25 g şuncă afumată slabă, tăiată fin. Prăjiți totul într-o tigaie de teflon încinsă în prealabil. Se serveşte cu o felie de pâine graham şi legume (la alegere).

Somn prăjit. Îndepărtați pielea de pe 75 g file de somn si tăiați-l în felii subțiri. Încingeți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare de teflon şi prăjiți peștele timp de trei minute. Adăugați legume la alegere, usturoi zdrobit şi o lingură de ghimbir proaspăt. Acoperiți cu un capac şi lăsați pe foc alte trei minute. Serviți cu 50 g orez nedecorticat, fiert…

Friptură de porc. Tăiați mărunt 100 g muşchi file de porc. Încălziți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare de teflon şi căliți uşor o jumătate de ceapă tăiată mărunt, adăugați carnea de porc si prăjiți-o până când capătă o culoare maroniu-aurie. Scurgeți uleiul din tigaie şi adăugați o lingură de tarhon proaspăt tocat, 50 ml supă de pui şi piper după gust. Acoperiți cu un capac şi lăsați să fiarbă înnăbuşit timp de zece minute. Se serveşte cu legume.

Loading..