Home / DIETE & FITNESS / DIETE CELEBRE / Dieta cu grăsimi

Dieta cu grăsimi

1 g grăsimi

Șerbet de zmeură. 100 g șerbet de zmeură cu o lingură de înghețată.

Dieta cu grăsimi

Shake de căpşuni. Pentru aceasta dieta, mixați bine 75 g căpşuni, un pahar de iaurt cu fructe degresat, o lingură de iaurt cu conținut scăzut de grăsimi şi 150 ml lapte smântânit. Serviți rece.

Pâine prăjită cu brânză de vaci. Două felii de pâine graham prăjită, cu 50 g brânză de vaci slabă.

Lipie cu salată. Umpleti o lipie cu salată (la alegere) stropită cu vinegretă fără grăsimi.

2 g grăsimi

Budincă cu fructe. 150 ml budincă (la prepararea căreia s-au folosit îndulcitori artificiali) cu fructe (la alegere).

Cod la cuptor. Puneți 175 g file de cod pe o folie de aluminiu. Aşezați deasupra trei căței de usturoi zdrobiți şi 25 g roşii tăiate cubulețe mici. Puneți sare şi piper după gust şi introduceți la cuptor până când peştele va fi gata. Se serveşte cu orez.

5 g grăsimi

Cartof copt cu brânză și fasole. Coaceți un cartof de mărime medie cu coajă, în două şi puneți între bucăți şi deasupra lor 100 g fasole din conservă şi 100 g brânză slabă rasă. Se serveşte cu salată.

Înghețată cu fructe. 50 g înghețată de vanilie împreună cu fructe la alegere, conservate sau proaspete.

7 g grăsimi

Burgeri de vită cu salată. Puneți pe grătar un burger de vită de 50 g. Aşezați deasupra o roşie tăiată felii, salată verde si o ceapă mică tăiată fin. Se rulează burger-ul si se consuma imediat.

Salată de cartofi. Fierbeți 200 g cartofi şi dați-i pe răzătoare. Amestecați-i cu două fire de ceapă verde tăiată mărunt, o lingură de iaurt degresat, o lingură de maioneză dietetică şi piper. Se serveşte cu 50 g şuncă slabă, un castravete murat și legume (la alegere).

Cartof copt cu brânză. Umpleți un cartof copt, de mărime medie, cu 40 g caşcaval ras si ceapă verde, tăiată mărunt. Se serveşte cu legume (la alegere).

Kebab de pui. Încălziți şi tăiați pe din două o lipie din făină albă şi umpleti-o cu lăptuci, piept de pui fript pe grătar si 25 g de salată tzatziki.

10 g grăsimi

Spaghete „la minut”. Prăjiți şi scurgeți de grăsime 75 g carne de vită tocată. Adăugați 500 ml suc de roșii. Încălziți ușor si serviți cu 75 g spaghete fierte şi legume (la alegere).

Pui cu cartofi la cuptor. Îndepărtați pielea de pe 100 g piept de pui şi frigeți carnea pe grătar. Între timp, tăiați cubulețe un cartof mediu şi stropiti-l cu o lingură de ulei de măsline. Presărați deasupra praf de boia și introduceți 15 minute în cuptorul încins în prealabil. Serviți puiul cu cartofi şi legume.

12 g grăsimi

Miei la grătar. Frigeți pe grătar 100 g pulpă de miel tăiată cubulețe. Se serveşte cu legume.

Orez cu legume. Încingeți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie de teflon şi căliți două cepe verzi, tăiate fin, un cătel de usturoi zdrobit si un ardei rosu curățat şi dat pe răzătoare. Adăugați 50 g mazăre decongelată, 200 g orez nedecorticat fiert şi piper negru şi amestecați încontinuu. La sfârşit, puneți deasupra o linguriță de pătrunjel verde proaspăt, tocat mărunt.

Mic dejun special. Puneți pe grătarul încins două felii de şuncă slabă şi două roşii şi serviți-le cu două ouă ochiuri, 200 g fasole boabe conservată în sos tomat şi o felie medie de pâine integrală.

15 g grăsimi

Omletă cu șuncă. Bateți bine două ouă cu o jumătate de lingură de condimente si o lingură de lapte degresat. Amestecați cu 25 g şuncă afumată slabă, tăiată fin. Prăjiți totul într-o tigaie de teflon încinsă în prealabil. Se serveşte cu o felie de pâine graham şi legume (la alegere).

Somn prăjit. Îndepărtați pielea de pe 75 g file de somn si tăiați-l în felii subțiri. Încingeți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare de teflon şi prăjiți peștele timp de trei minute. Adăugați legume la alegere, usturoi zdrobit şi o lingură de ghimbir proaspăt. Acoperiți cu un capac şi lăsați pe foc alte trei minute. Serviți cu 50 g orez nedecorticat, fiert.

Friptură de porc. Tăiați mărunt 100 g muşchi file de porc. Încălziți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare de teflon şi căliti uşor o jumătate de ceapă tăiată mărunt, adăugați carnea de porc si prăjiți-o până când capătă o culoare maroniu-aurie. Scurgeți uleiul din tigaie şi adăugați o lingură de tarhon proaspăt tocat, 50 ml supă de pui şi piper după gust. Acoperiți cu un capac şi lăsați să fiarbă înnăbuşit 10 minute. Se serveşte cu legume.

Loading..