Home / DIETE & FITNESS / NUTRITIE / Grupa sangvina 0 – tot ce trebuie sa stii

Grupa sangvina 0 – tot ce trebuie sa stii

Grupa sangvină 0 este considerată prima grupă de sânge aparută. Este o grupă caracteristică primilor oameni care au apărut pe pământ. Posesorii acestei grupe sunt considerați moștenitorii unei adevărate comori genetice.

Grupa sangvina 0 - tot ce trebuie să știi

Cei care prezintă acestă grupă sangvină sunt considerați puternici, rezistenți, apți de muncă, răzbătători, iar rolul de lider li se potrivește de minune, find capabili să treacă peste orice obstacol pentru a-și atinge obiectivele.

Personalitate – sunt persoanele în care poți avea cea mai mare încredere

Cei care prezintă această grupă sangvină sunt persoane responsabile, îndrăznețe, foarte bine organizate. Dacă o persoană care deține grupa sangvină 0 îți face o promisiune, atunci să fii sigur că o va onora. Sunt de încredere, ceea ce le atribuie eticheta de buni confidenți.

Sănătate – nu vă culcați pe o ureche, alimentația sănătoasă și activitatea zilnică vă mențin sănătoși

Cine posedă grupa sangvină 0 trebuie să știe că trebuie să aibă foarte mare grijă de activitatea zilnică. Pentru aceștia, exercițiile de tip cardio sunt mai mult decât recomandate, la fel ca și cele fitness. Exercițiile fizice au rolul de a îi menține pe poziții, menținând-i sănătoși, revigorându-i și menținându-i stabili din punct de vedere emoțional.

Trebuie să aibă grijă de sănătate, deoarece sunt predispuși la obezitate, complicații hepatice, afecțiuni ale tractului digestiv, reumatism, astm, alergii, intoleranță alimentară, afecțiuni inflamatorii.

Alimentație pentru grupa sanguină 0 – află de ce alimente trebuie să te ferești

Deoarece grupa sangvină 0 este caracteristică vânătorilor, carnea reprezintă elementul principal din alimentația zilnică, fiind considerată principalul furnizor de energie. Carnea este metabolizată mult mai ușor, deoarece aceștia au mai mult suc gastric. Cantitatea de carne ingerată să fie echilibrată cu un consum de fructe și legume.

Se recomandă consumarea cărnii de vițel, miel, pui, rață, curcă și găină. De asemenea, este indicat ca, dintre organe, să se consume inima și ficatul, preparate fără ulei, la grătar sau fierte. Peștele reprezintă, de asemenea, un tip de carne ce trebuie consumată cât mai des de cei ce prezintă acestă grupă de sânge. Dintre pești, se recomandă să se consume: păstrăv, cod, macrou, știucă, somn și somon.

Ouăle sunt mai mult decât binevenite în dietă, deoarece reprezintă un aport de proteine importante pentru organism.

Pentru a echilibra consumul de carne, se recomandă consumul de fructe și legume în fiecare zi. Legumele și verdețurile tolerate de aceștia sunt reprezentate de: spanac, usturoi, urzici, pătrunjel, gulii, sfeclă, ardei roșii, hrean, ceapă, roșii, ridichi, usturoi, morcovi, țelină.

Fructele recomandate sunt: prunele, ananasul, rodiile, cireșele negre, merele, perele, coacăzele negre, pepene verde, pepene galben, kiwi și zmeură.

Pentru a menține sănătatea sistemului digestiv, se recomandă să se consume în cantități reduse sau chiar să se excludă din alimentație lactatele și cerealele.

Grupa sangvină 0 nu este compatibilă cu grupele A și AB…

Deci dacă doriți să fiți sănătoși, aveți grijă la alimentele pe care le consumați și la activitatea dumneavoastră, evitând excesele alimentare și alimentele care nu vă fac bine… Sedentarismul nu are loc pe lista zilnică, așa că trebuie înlocuit cu mișcarea. Aveți grijă de voi!

Save