Grupa sangvină A – tot ce trebuie să știi

118

Persoanele care care au grupa sangvină A trebuie să fie atente la alimentația pe care o adoptă, deoarece o alimentație necorespunzătoare poate duce la un dezechilibru al sistemelor din organism.

Grupa sangvină A

Sunt caracterizate drept persoane sensibile și calme, dar încearcă să le eviți atunci când se enervează, deoarece vei avea impresia că se dezlănțuie un taifun.

Cei care au grupa sangvină A sunt descendenții vânătorilor și culegătorilor care au fost nevoiți să își mute habitatul. Flora și fauna noilor locuri pe care aceștia s-au stabilit a dus la o schimbare a alimentației, carnea devenind un aliment mai rar, iar accentul a fost pus pe consumul de cereale.

Personalitate

Cei care au grupa sangvină A sunt caracterizați ca fiind sensibili, foarte romantici și extrem de pasionali. Talentul este o caracteristică des întâlnită la aceste persoane, la fel ca și loialitatea și perfecționismul. Dau impresia că sunt calme, dar în realitate sunt un taifun de griji și stres. Din dorința de a fi pe placul celor din jur, ei au tentația de a-și ascunde sentimentele și părerile, fiind supuse alegerilor făcute de alții. Uneori, fac acest lucru de frica afirmării.

Sănătate

Cea mai mare problemă a acestor persoane se manifestă la nivelul sistemului imunitar. Stresul este principalul factor care duce la deteriorarea sistemului imunitar. De asemenea, au un sistem digestiv destul de sensibil, deoarece acidul clorhidric din sucul digestiv este secretat în cantități destul de reduse. Acest lucru afectează persoanele care au grupa sangvină A în momentul în care consumă carne. Efectele cauzate de consumul de carne se manifestă prin senzația de greutate la nivelul tractului digestiv și câștigarea în greutate.

Alimentație pentru grupa sangvină A

Când vine vorba de alimentație, aceste persoane trebuie să fie extrem de precaute. Un sfat prețios pentru acestea ar suna în următorul fel: “Aveți grijă la cantitate!”.

Produsele lactate pot fi consumate de acestea, dar în cantități reduse. Untul, zerul și laptele de vacă sunt alimentele interzise din această categorie. Fasolea, soia, legumele, fructele, ouăle și oleaginoasele sunt alimentele care au undă verde. Când vine vorba de consumul acestora, nu există restricții. Cerealele sunt prietene voastre. Puteți consuma orice fel de cereale.

Aveți mare grijă la tipul de carne pe care îl consumați! Carnea de pui și curcan este excelenta pentru alimentație. Trebuie să vă feriți de carnea de rață, gâscă, miel, porc și oaie.

Ouăle sunt premise, dar maximum trei pe săptămână, iar pentru hidratare se recomandă a se evita sucurile carbogazoase și a se consuma apa plată. La fel, și alcoolul este de preferat să fie evitat.

Acestă grupă sangvină este compatibilă cu grupele sangvine 0 și AB…

Cele mai importante repere ale unei vieți sănătoase sunt reprezentate de o alimentație sănătoasă, excluderea exceselor alimentare și mișcarea zilnică. Aveți grijă de starea dumneavoastră de spirit pentru a vă feri de anumite afecțiuni care pot apărea în cursul vieții. Exprimați-vă trăirile și emoțiile! Exprimați-vă punctul de vedere atunci când aveți dreptate, uneori alegerile făcute de alții ne pot afecta pe viitor!

Save