DIETE & FITNESS

Indulcitorii artificiali – cum putem scapa de ei?

Indulcitorii artificiali - cum putem scapa de ei?

Stim ca indulcitorii artificiali sunt daunatori sanatatii. Si stim ca nu ar trebui sa existe in dieta noastra. Dar cum putem scapa de ei? Iata cateva sfaturi in aceasta privinta. Redu consumul lor Redu consumul indulcitorilor artificiali. La inceput poate fi greu sa faci acest pas, dar poti renunta la ei treptat. Daca acum consumi cinci bauturi cu indulcitori artficiali ...

Read More »

Mandarinele – beneficii asupra organismului

Mandarinele – beneficii asupra organismului

Mandarinele sunt cunoscute pentru gustul proaspăt de citrice, nivelul scăzut de calorii, dar în acelaşi timp pentru faptul ca nivelul de nutrienţi este mare. Gustul mai dulce decât cel al portocalelor, vitamina C prezentă în cantităţi mari şi ß-carotenoizii ne determină să preferăm aceste fructe în detrimentul altora din aceeași gamă. Beneficiile mandarinelor: Conţinutul ridicat de fibre facilitează parcurgerea alimentelor ...

Read More »

Slăbește fără efort

Slăbește fără efort

Se ştie că persoanele active sunt în general mai slabe decât cele sedentare, pur şi simplu pentru că îşi cheltuie o bună parte din energie mergând mai repede, foindu-se pe scaun.

Read More »

Ghidul unei fete cu forme

Ghidul unei fete cu forme

A fi sanatoasa nu inseamna a fi foarte slaba. De fapt, o silueta in forma de opt, cu forme bine definite, este ideala. Ghidul unei fete cu forme te va ajuta sa-ti evidentiezi formele si sa scapi de grasimea inutila. Vestea buna e ca exista doar doua reguli simple de urmat ca sa arati fabulos si sa fii in forma. ...

Read More »

Nu renunțați definitiv la ciocolată!

Nu renunțați definitiv la ciocolată!

Ciocolata nu este chiar atât de dăunătoare sănătăţii pe cât se crede în general. În anumite cazuri, ea poate fi chiar folositoare. Să renuntăm aşadar la ideile preconcepute si să vedem ce este adevărat si ce este fals cu privire la ea. Toate tipurile de clocolată sunt la fel ADEVĂRAT/FALS Din punct de vedere nutriţional, deosebirile nu sunt foarte mari. ...

Read More »

E-uri din alimente care pot fi consumate

E-uri din alimente care pot fi consumate

E-urile, adică diversele tipuri de aditivi alimentari care se găsesc în produsele existente pe rafturile oricărui supermarket, sunt în general considerate ca fiind nocive organismului nostru. Într-adevăr, cu cât ne depărtăm mai mult de natură și adăugăm substituenți prelucrați chimic, cu atât un produs devine mai puțin nutritiv și, în consecință, mai puțin sănătos. Cu toate acestea, există anumite tipuri ...

Read More »