15 lucruri pe care nu le știai despre zodia Balanță

1545

Balanța este un semn cardinal, punctul de sprijin și echilibrul zodiacului european. Dacă fiecare zodie are rolul ei deosebit de important în asigurarea echității, energiile se filtrează de către al șaselea semn, fapt care îl face interesant de cunoscut și studiat.

zodia Balanta

 1. Balanța nu uită niciodată și nu iartă rareori. Dacă l-ai rănit, vei rămâne întotdeauna pe lista lui, dacă i-ai făcut bine, îți va întoarce favoarea înzecit.
 2. Adoră să se joace cu focul, dar nu are curajul să facă pasul cel mare. Foarte rar va înșela, doar din această cauză. Motivul pregnant va fi o nedreptate care i s-a făcut de către partener. Impulsivitatea îl costă mult, mai ales când are un partener sensibil.
 3. Poate guverna o țară sau conduce o armată cu dezinvoltura cu care se spală pe dinți. Din mintea acestor nativi lipsește factorul teamă uneori și au o încredere colosală în ei înșiși. Istoria a arătat lideri Balanță celebrii prin atitudinea și stilul lor: Vladimir Putin și Margaret Tatcher sunt doar doi dintre aceștia.
 4. Dacă îl trezești noaptea, va ști să-ți spună orice detaliu despre meseria lui. Visează că muncește. Aflat în vecinătatea Scorpionului și Fecioarei, Balanța împrumută meticulozitatea Fecioarei și viclenia Scorpionului.
 5. Punctul lui slab este familia. Critică-l că nu-și iubește familia și vei fi cel mai mare dușman al lui. Ori îți va da o replică usturătoare pe loc, ori va reacționa întârziat, când nu te aștepți.
 6. Balanțele pot recita Shakespeare și pot avea un orgasm în același timp. Persoane multitasking, acești nativi sunt valoroși în proiecte complicate, care presupun muncă asiduă. Când alții vor ceda, Balanța rămâne la post zâmbind, pentru că ia totul ca pe o joacă, precum un concurs cu ea însăși. Nu confundă niciodată relațiile personale cu munca.
 7. Poți să îl chemi la orice oră când ai probleme și va fi alături de tine.
 8. Amână cât se poate să aibă copii. Se teme că îi va răpi libertatea, pe care o iubește atât de mult.
 9. Un kilogram în plus îl aduce în depresie, dar un tort cu ciocolată îi va crește serotonina periculos de mult.
 10. Se căsătorește cu cel mai mic rău din câte are de ales. Consideră că nimeni nu este perfect și își îngăduie să se îndrăgostească de mai multe ori. Avantajul în calea suferinței este rațiunea tăioasă cu care este dotat din naștere, ca toate semnele de Aer.
 11. Cine spune că bărbații se țin roi după o femeie Balanță, nu are dreptate. Este o nativă care, dimpotrivă, pune pe fugă bărbații cu cinismul și pretențiile ei.
 12. Nativii Balanță se simt singuri uneori, deși au destui prieteni.
 13. Își aleg profesia funcție de ce defecte vor să îndrepte. Sunt timizi? Se fac avocați. Se tem de sânge? Se fac chirurgi. Sunt marginalizați din cauza greutății? Îi vei vedea fotomodele peste ceva timp – totul pentru a demonstra ceva.
 14. Sunt, într-adevăr, nesiguri pe ei înșiși. Deciziile lor însă rămân de neclintit, pentru că sunt bine gândite și verificate de mai multe ori…
 15. Sunt niște luptători. Viața i-a lovit de mai multe ori, dar au cerut mereu mai mult.