15 nume de copii care vor avea noroc în dragoste

686

Am selectat mai jos 15 nume de copii care transmit iubire; astfel, le vei influența viața copiilor tăi, prin iubire și noroc.

15 nume de copii care vor avea noroc în dragoste

Maria, nume de origine ebraică, semnifică „copil dorit”, „stea de mare” și „marea amărăciunilor”. Fetița care va purta acest nume va fi foarte ambițioasă și iubitoare.

Adriana este de origine latină, din latinescul Hadrianus, ce înseamnă „locuitor în Hadria”, oraș din nordul Italiei care a dat nume și Mării Adriatice. Fetițele ce poartă acest nume se remarcă prin inteligență, devotament și un caracter nonconformist.

Afrodita este de origine greacă și simbolizează frumusețe și tinerețe veșnică. Fetița cu acest nume va fi foarte frumoasă, inteligentă și plină de dragoste pe care o va împărtăși cu cei apropiați.

Cristina provine din latinescul „Christianus” – „urmașa lui Hristos”. Fetița cu acest nume va fi remarcată prin atitudinea sa plină de pasiune și ambiție.

Ema/ Emma își are originea în ebraicul „Imm-el – „Dumnezeu este cu mine”; este mai rar întâlnit în țara noastră, dar asta îl face special. Dacă alegi acest nume, fetița ta va avea un caracter puternic și se va remarca prin sensibilitate, perfecționism, inteligență și frumusețe.

Sofia, nume de origine greacă, semnifică „înțelepciune”, nume purtat și de zeița înțelepciunii la greci. Fetița cu acest nume va avea un caracter puternic și va fi un lider excelent.

Călin, nume de origine românească, înseamnă „frumos”, „puternic”. Băiatul care va purta acest nume se va remarca prin caracterul puternic și devotamentul față de persoana iubită.

Dragoș/Dragomir, nume de origine slavă, de la cuvântul „dorogo” – prețios, valoros și din cuvântul „meri” – mare, frumos sau „mir” – pace.

Ianis, nume de origine ebraică, semnifică „harul lui Dumnezeu”, „darul de la Dumnezeu”.

Andrei provine din cuvântul „aner”, la genitiv, „andros” – energic, viril, curajos. Băiatul care va purta acest nume se va remarca prin inteligență și optimism.

Alexandru, de origine greacă, de la cuvântul „Alexein”- a sări în ajutor și de la cuvintele „aner”, „andros” – puternic, războinic. Băiatul cu acest nume va fi foarte inteligent și stăpân pe forțele proprii.

Lucian provine din latinescul „lux”- lumină. Băiatul cu acest nume se remarcă printr-o inteligență strălucită, este adaptabil la noutate, sociabil și sincer, calități care îl ajută să reușească în viață.

David, nume provenit din ebraicul „yadad” – a iubi. Băiatul cu acest nume va fi inteligent, voluntar, curajos, prietenos și ar face orice pentru a-și mulțumi prietenii.

Robert provine din germanicul „hrod”- glorie și „behrt”- strălucitor. Băiatul cu acest nume va fi pretențios, iubitor și foarte răbdător…

Vlad, de origine slavă, de la cuvântul Vladimir – „purtător de pace”, „care stăpânește lumea”. Băiatul, cu acest nume va fi foarte inteligent și un adevărat lider.