Cei 5 profesioniști ai zodiacului în a spune bancuri deocheate

395

Bancurile deocheate sunt mereu pe placul tuturor, chiar dacă uneori sunt ușor deplasate. Mereu ne amuzăm pe seama acestora, însă acest lucru se datorează și celui care spune bancul.

Cei-5-profesioniști-ai-zodiacului-în-a-spune-bancuri-deocheate

Iată care sunt cele cinci semne zodiacale care au un talent aparte în a spune bancuri deocheate.

Scorpion

Le fel cum atacă scorpionul cu coada, la fel procedează și nativul acestei zodii atunci când vine vorba de bancurile murdare. Acesta lansează un fel de „atac” asupra celor care au onoarea de a se bucura de prezența lui în momentele de amuzament maxim, în care toată atenția persoanelor din jur este focalizată asupra sa.

Nu se sfiește să spună unele dintre cele mai picante bancuri, deoarece știe că are „acel ceva” care-i permite să se încadreze în limita bunului simț, chiar dacă bancul este unul dintre cele mai murdare auzite vreodată.

Gemeni

Nativii acestui semn zodiacal sunt talente înnăscute atunci când vine vorba de bancurile murdare. Nici nu se pune problema să simtă vreo piedică în a se „dezlănțui” atunci când trebuie să amuze lumea din jur cu bancurile sale. Știe că doar așa poate face o atmosferă lipsită de tensiune și plină de amuzament, motiv pentru care nu stă să se gândească de două ori.

Bancurile personalizate, în funcție de publicul prezent, sunt o altă „ramură” care face parte din categoria bancurilor murdare în cazul Gemenilor. Unul dintre personajele din banc cu siguranță va ajunge să fie unul dintre cei prezenți, însă nu există motiv de supărare, ba dimpotrivă, cu atât va fi mai „gustat” bancul respectiv.

Capricorn

Alăturându-se celor anterior menționați, nativul Capricorn este și el un expert atunci când vine vorba de bancurile deocheate. Fie că sunt cu Ion și Maria, fie că nu, amuzamentul este garantat atunci când un Capricorn este pus pe fapte mari.

Banc după banc, acesta își va aminti tot mai multe bancuri și va lăsa impresia că este o enciclopedie pe două picioare atunci când vorbim despre subiectul „bancuri deocheate”. Are mereu așii bine pregătiți în mânecă și știe când trebuie să apeleze la ei.

Balanță

Un alt profesionist care face parte din această categorie, nativul acestei zodii este chiar de invidiat. Știe cum să spună un banc deocheat, astfel încât și cea mai finuță doamnă să ajungă să râdă în hohote. Cu siguranță va fi invidiat pentru acest lucru, deoarece calitatea atmosferei pe care o creează este una care se ridică cu mult peste cea a show-urilor de stand-up comedy.

Un lucru este sigur: își cunoaște marfa și știe cum anume să o expună pentru ca aceasta să atragă cât mai multă admirație din partea celor din jur.

Rac

Nativul acestei zodii nu se sfiește să folosească un limbaj mai mult decât îndrăzneț atunci când vine vorba de relatarea bancurilor. Unele vor fi făcute chiar pe baza unor experiențe proprii, însă nu se jenează deloc să se folosească de acestea. Știe că prin această modalitate reușește să atragă mai mult atenția publicului și este sigur că hohotele de râs nu se vor încheia prea devreme…

Este un adevărat show-man și are mereu bagajul de bancuri deocheate după el, iar asta doar pentru a se asigura că prezența lui este resimțită peste tot pe unde merge.