Home / Horoscop / compatibilitate zodii / Compatibilitate Berbec-Berbec

Compatibilitate Berbec-Berbec

Compatibilitate berbec-berbecCompatibilitatea Berbec-Berbec poate fi uneori un subiect tabu. Acest lucru este posibil insa, daca ambii nativi sunt energici si entuziasti. Exista insa si situatii in care aceasta debordare de energie poate crea tensiuni.

Nativii din zodia Berbec sunt firi cu radacini bine fixate si dau dovada de o incapatanare iesita din comun. Berbecii reprezinta vitalitatea in cadrul zodiacului, fiind caracterizati prin energia mentionata anterior. Pentru Berbeci, sinele este cel mai important lucru din lume, iar ei sunt foarte incantati sa vorbeasca despre propria persoana.

Compatibilitatea Berbec-Berbec poate fi afectata uneori de puterea ce ii caracterizeaza pe amandoi. Este posibil ca intr-o relatie dintre doi Berbeci sa apara ciocniri si scantei din motive aparent neexistente. Pentru ca aceste tensiuni sa dispara, este necesar ca in timp, fiecare dintre cei doi Berbeci implicati in relatie sa lase de la sine.

Compatibilitate Berbec-Berbec  in  dragoste

Este important pentru relatia dintre doi nativi din zodia Berbec ca fiecare dintre cei doi sa participe si sa inteleaga ceea ce simte partenerul sau. Trebuie ca ei sa inteleaga ca si celalalt gandeste aproximativ la fel si considera ca dreptatea este de partea sa intotdeauna. Pentru armonie in relatie, ambii Berbeci trebuie sa se linisteasca si sa inceteze lupta pentru putere si suprematie. Desi pare aproape imposibil,  doi Berbeci pot forma un cuplu.

Esential este ca fiecare sa accepte ca nu exista o competitie, o lupta pentru suprematie. Trebuie ca fiecare sa lase de la sine si sa ii permita celuilalt sa aiba propriile gandiri si sentimente, sa nu incerce sa ii controleze viata.

Nativele din zodia Berbec par uneori firi necomunicative si usor desprinse de aceasta lume. Ele dau uneori impresia ca nu suporta sexul opus, dar acest lucru reprezinta doar o forma de aparare a suprematiei intr-o relatie. Femeile din zodia Berbec au adesea gandiri diferite si moduri diferte in a-si manifesta dorintele.

Pentru a cuceri o femeie in zodia Berbec, este necesara o abilitate si o precizie deosebita fata de femeile din alte zodii. Nativele din aceasta zodie nu stau mult pe ganduri in privinta alegerii unui barbat. Daca nu se misca rapid, acesta o va pierde cu siguranta si intr-un timp foarte scurt. De retinut pentru barbati, in acest sens, este faptul ca trebuie sa acorde o deosebita importanta temperamentului mereu schimbator al femeilor din zodia Berbec. Daca este atent cu ea si cu nevoile ei permanente, indiferent de zodie, un barbat poate avea alaturi o femeie Berbec.

Pe de alta parte, barbatii nativi in zodia Berbec sunt foarte ageri si deborda de impulsivitate si dinamism. Cu un suflet mare, barbatul din zodia Berbec este un mare cuceritor, avand un caracter amoros. Barbatii, la fel ca si femeile din zodia Berbec au o principala caracteristica ce trebuie retinuta de orice parterer, fie ca este vorba despre o relatie serioasa sau nu.

Principala caracteristica a nativilor din aceasta zodie este superioritatea, dorinta de suprematie. Cu totii au o fire de capetenie si intotdeauna isi vor manifesta aceste aptitudini in fata partenerului de viata.