Compatibilitate Berbec-Gemeni

1027

Relatiile dintre Berbeci si Gemeni reprezinta un ideal, iar compatibilitatea dintre cele doua zodii este unica, viata unui astfel de cuplu fiind presarata cu intelegere si fericire. Karma este definitorie intr-o astfel de relatie si este bine ca Berbecii sa stie ca drumul lor in viata va fi parcurs mai usor alaturi de un partener din zodia Gemeni.

Compatibilitate Berbec-Gemeni

Berbecul, semn de foc ce este caracterizat in special prin agilitate si impulsivitate, va fi captivat de nativul din zodia Gemeni, un semn de aer caracterizat printr-un farmec iesit din comun. Pe de alta parte, Gemenii sunt la fel de ageri precum Berbecii, se agita la fel de mult si simt la fel de repede lehamitea fata de lucrurile comune.

Berbecii sunt practic hipnotizati de catre Gemeni, indiferent de sexul fiecarui nativ. Si barbatul Berbec iubeste femeile Gemeni, dar si femeia Berbec este fascinata de barbatul Gemeni. Pe de alta parte, aceste doua zodii impartasesc pasiuni comune, pot constitui relatii de lunga durata si pot avea familii de invidiat.

Compatibilitate Berbec-Gemeni – relatie

Pentru ambele zodii comunicarea este esentiala intr-o relatie, fapt care va duce la discutii placute intre parteneri, pornind de la lucruri cotidiene, pana la filosofii de viata. De asemenea, un cuplu Berbec-Gemeni va fi intotdeauna inconjurat de multi prieteni si va avea o viata plina de noutati si neprevazut.

Caracterizante pentru ambile zodii sunt ideile. Idei despre viata, despre partener, despre locuri noi care pot fi vizitate si activitati noi care pot fi desfasurate impreuna. Un cuplu Berbec-Gemeni nu va fi niciodata plictisit, indiferent daca apar probleme de ordin financiar. Acestea vor fi depasite cu ajutorul comunicarii perfecte dintre cei doi parteneri.

Nativii din zodia Gemeni vor aduce un plus relatiei cu un Berbec, deoarece acestia vor lasa la o parte sinele, permitandu-i Berbecului sa se desfasoare si sa aiba impresia ca este „liderul” in relatie, lasandu-se ghidat de acesta. Gemenii sunt perfecti atunci cand vine vorba de laudat pe cei din jur, iar Berbecii apreciaza mult o astfel de „reclama” din partea partenerului de viata.

Axarea pe comunicare, intelegere si punerea in practica a tuturor ideilor noi pot duce la o relatie ideala intr-un cuplu Berbec-Gemeni…

In plus, compatibilitatea dintre un semn de Foc si unul de Aer este data de mana destinului si se recomanda ca relatia sa fie pastrata cat mai mult timp, pentru fericirea si implinirea ambilor parteneri.