Compatibilitate Berbec-Varsator

286

O relatie intre un Berbec si un Varsator poate constitui adesea o poveste intalnita doar in filmele artistice. Berbecul, semn de Foc, si Varsatorul, semn de Aer, vor fi nedespartiti odata ce relatia lor va incepe, intregul univers fiind alaturi de ei.

Compatibilitate Berbec-Varsator

Compatibilitatea dintre zodiile Berbec si Varsator este una speciala, aproape ca in povesti. Toate acestea se datoreaza faptului ca Varsatorul ii va oferi Berbecului libertatea de a-si manifesta toate ideile, de a avea parte de aventurile pe care si le-a dorit dintotdeauna.

Orice Berbec va aprecia cu siguranta caracterul plin de mister al Varsatorului si va aprecia limpezimea cu care acesta gandeste. Acest cumul de trasaturi il va face pe Berbec sa iubeasca Varsatorul inca de la prima descoperire. Ambii reprezinta un spirit diferit, aproape rebel si vor descoperi asta pe parcurs la partenerul lor de viata.

Odata formata o astfel de relatie, Berbecul si Varsatorul se vor intelege de minune si vor face absolut totul impreuna. Totul le va merge absolut minunat celor doi, de la afaceri pana la viata de familie, iar cuplurile din jur vor deveni invidioase pe apropierea lor. Discutii interminabile vor avea loc int-o relatie Berbec-Varsator, cei doi fiind in asentiment aproape de fiecare data.

Comunicarea Berbecului cu Varsatorul va fi intotdeauna una excelenta, fiecare putand sa-si exprime sentimentele si dorintele fara a-i fi frica de reactia partenerului. Mai mult, Berbecul va veni in ajutorul Varsatorului in dorintele sale de a face ceva bun pe aceasta lume, sprijinindu-l intru totul…

Statusul social nu este idealul niciunuia dintre nativii acestor doua zodii, iar acest lucru le va permite sa isi asume riscuri impreuna. In plus, Varsatorul ii va permite Berbecului sa aiba suprematia relatiei, lui nepasandu-i de acest lucru. Atat timp cat va intelegeti, nu conteaza cine este liderul sau daca exista cineva cu un asemenea statut in relatie.