Home / Horoscop YVE / compatibilitate zodii / Horoscop 2017 Berbec

Horoscop 2017 Berbec

Anul 2017 aduce numeroase experiențe noi pentru nativii zodiei Berbec, iar problemele apărute vor fi înfruntate fără niciun fel de dificultate.

horoscopul pentru Berbec in 2017

Aveți ocazia să ieșiți și mai mult de sub semnul anonimatului, norocul va fi de partea voastră pe toate planurile și majoritatea lucrurilor se vor îndrepta într-o direcție pozitivă.

Nu lăsați impulsivitatea și nervii să pună stăpânire asupra voastră, altfel anumite probleme nu vor întârzia să apară.

Sănătate

Anul 2017 este anul vitalității pentru Berbeci. În prima parte a noului an, energia de care veți avea parte va fi una înfloritoare și în continuă creștere. Mare parte din această rezervă de energie va fi consumată pentru a duce la bun final proiectele și lucrările pe care le aveți de realizat, însă nu ies din discuție nici activitățile care au scop recreativ sau sportiv.

În 2017, starea de sănătate a nativilor zodiei Berbec este una bună, fiind oarecum conectată cu starea generală de sănătate a celor din jur, în special cu a celor dragi. Pe la mijlocul anului există șanse de îmbolnăvire, însă nu este vorba de ceva grav sau ce nu poate fi tratat în scurt timp.

Consumul de carne sau lactate se recomandă să fie unul moderat.

Bani

Anul 2017 va fi un an excelent din punct de vedere financiar. Toate colaborările în care sunteți implicați vor fi în favoarea voastră și vor atrage numeroase beneficii și oportunități pentru viitor. Vine o perioadă în care satisfacerea poftelor este mai mult decât permisă și posibilă, așa că nu vă sfiiți din acest punct de vedere.

Dacă aveți bani puși de o parte sau urmează să economisiți, ar fi bine să nu vă atingeți de aceste economii, decât dacă este cu adevărat nevoie.

Există șanse ca la finalul anului să fiți nevoiți să cheltuiți anumite sume de bani pe diverse tratamente medicale sau pentru a realiza anumite achiziții care se vor ridica la o valoare destul de mare.

Așadar, nu uitați, dacă puteți economisi, ar trebui să faceți asta cât mai des posibil, încă de la începutul anului.

Dragoste

Dacă nu aveți deja un partener de viață, există mari șanse ca în prima parte din an să întâlniți pe cineva special, însă nu se prevede a fi o relație de lungă durată, motiv pentru care trebuie să deschideți bine ochii.

Flirturile sau distracțiile sunt binevenite, însă trebuie să vă asigurați că nu vă lăsați duși de val. Încercați să analizați mai atent, iar astfel șansele ca o relație nouă să fie una de durată vor fi mult mai mari.

Dacă sunteți deja într-o relație, ar fi bine să puneți foarte mult accent pe comunicare. Lăsați transparența să se instaleze în viața voastră și nu ascundeți nimic față de parteneri, nici măcar minciunile nevinovate nu sunt favorizate în noul an, în special pe la mijlocul anului.

Puțin mai mult romantism nu strică, așa că să nu vă fie teamă să apelați la tot felul de gesturi drăgăstoase sau mici declarații de dragoste…

Dacă intervine distanța pentru o anumită perioadă, nu trebuie să vă îngrijorați deloc, aceasta nu va reprezenta niciun fel de risc în ceea ce privește buna funcționare a relației.

Loading..