Home / Horoscop / compatibilitate zodii / Top 5 zodii obsedate de gelozie

Top 5 zodii obsedate de gelozie

Se spune de multe ori, in multe relatii, ca dragoste fara un pic de gelozie nu exista. Pentru unii, aceasta afirmatie este cat se poate de normala insa ce ne facem daca descoperim ca avem alaturi adevarati parteneri obsedati de gelozie, de-a dreptul? Cum reactionam si daca este prea tarziu?

Top 5 zodii obsedate de gelozie

Din acest motiv, ne-am gandit ca ar fi de ajutor sa cunoasteti de la inceput persoana cu care porniti pe acest drum frumos al iubirii, fara multe exagerari si pentru acest lucru este nevoie sa stiti care sunt cele 5 zodii obsedate de gelozie si ce spun astrele despre acestea.

Berbec

Pentru nativii acestei zodii, este foarte important ca partenerul de viata sa aiba un cerc propriu de prieteni, apropiati, dar problemele apar atunci cand in viata acestuia isi fac simtita prezenta indivizi straini, cu care Berbecul nu este familiar. Are tendinta de a exagera si de a transforma o gelozie ingenua intr-o adevarata obsesie daca gandurile negre nu-i sunt dispersate de catre partener.

Leu

Bineinteles ca Leul nu putea lipsi din acest top. Chiar daca are foarte multe calitati, acestea pot fi cu doua taisuri si-l pot impinge pe acesta pe marginea prapastiei. Pentru un nativ, orgoliul este pe primul loc si din aceasta cauza, daca partenerul ii da si cele mai mici semne de tradare sau minciuna, face din acestea un atac la persoana, ia lucrurile mai mult decat in serios si de aici apar diferite discutii si adevarate certuri; de cele mai multe ori, samanta discordiei porneste de la posesivitatea acestuia, care nu accepta pe nimeni altcineva in viata persoanei iubite.

Capricorn

Pentru Capricorni, este important sa existe o stabilitate si o siguranta excesiva in relatie sau casnicie. In momentul in care acestea sunt zdruncinate, va cauta tot felul de motive, un nod in papura, pentru a da vina pe cel de langa. Intotdeauna isi doresc sa stie ce face si cu cine face partenerul, pana la cele mai mici detalii. Conteaza foarte mult sa aiba alaturi o persoana care sa le satisfaca aceste curiozitati si sa aiba rabdarea necesara, pentru ca, la un moment dat, ele vor inceta.

Taur

Da, Taurii sunt firi extrem de geloase. Sunt familisti convinsi si ceea ce ofera, asteapta si in schimb. Pun mare accent pe fidelitate si loialitate si pot dezvolta foarte usor adevarate obsesii, ajungand sa faca uneori pe detectivii pentru a vedea daca merita sau nu sa aiba incredere in partenerul existent. Langa ei au nevoie de o persoana “transparenta”, care sa fie trup si suflet alaturi de ei si de “nebuniile” lor, dar mai ales o persoana capabila sa faca multe sacrificii pentru binele relatiei.

Varsator

Varsatorii sunt cei mai gelosi oameni in functie de zodie si cei mai predispusi in a face din acest defect o adevarata obsesie bolnavicioasa. Este acel gen de persoana care imbina posesivitatea cu gelozia si incepe sa o manifeste si in public, de la un anumit nivel al relatiei existente. Nu-l intereseaza ce ar putea crede prietenii sau cunostintele atata timp cat el spune ceea ce gandeste si de multe ori reuseste sa-si jigneasca foarte tare partenerul de viata.