Dictionar de Vise

Dictionar de vise - cea mai buna sursa pentru talmacirea viselor si a semnificatiilor simbolurilor acestora. Cu ajutorul acestui dictionar de vise puteti afla tot ce va intereseaza in legatura cu ce visati. Descoperiti intelesurile ascunse ale viselor prin intermediul acestui dictionar de vise.

Ce inseamna cand visezi pantofi

Ce inseamna cand visezi pantofi

Daca visezi ca ai un singur pantof inseamna ca cineva necunoscut tie pana acum asteapta cu multa nerabdare sa te cunoasca. Vei stabili o relatie interesanta cu acea persoana si vei avea numai de castigat.
Ce inseamna cand visezi inel

Ce inseamna cand visezi inel

Inelul din vis poate semnifica o legatura stransa pe care o ai cu o anumita persoana sau cu familia si prietenii tai. Daca in vis gasesti un inel inseamna ca in viitorul apropiat vei intalni o persoana.
Ce inseamna cand iti visezi fostul iubit

Ce inseamna cand iti visezi fostul iubit – semnificatie iubit in vis

Daca visezi un iubit ce l-ai avut in perioada adolescentei inseamna ca iti doresti foarte mult sa fii mai independenta.

Cum ne influenteaza visele viata

Fie ca le consideri simple superstitii, fie ca alegi sa le iei in considerare, visele iti pot inflenta viata. Inca din cele mai vechi timpuri s-a considerat ca acestea reprezinta o modalitate de a...
Ce inseamna cand visezi carne

Ce inseamna cand visezi carne

Daca in visul tau apare o mare cantitate de carne, fara alt simbol in jurul sau, se anunta un castig important in viitorul apropiat.
Ce inseamna cand visezi un copil mic

Ce inseamna cand visezi un copil mic

Probabil ca ti s-a intamplat si tie macar odata sa visezi un copil mic. Un vis in care elementul principal este un copil mic are semnificatii negative oricat de ciudat ar putea suna asta.
Ce inseamna cand visezi ca moare cineva necunoscut sau apropiat

Ce inseamna cand visezi ca moare cineva necunoscut sau apropiat

In general un vis in care cineva moare este unul pozitiv, bun. Ceva se va schimba in viata ta, vei reusi sa depasesti niste obstacole.
Ce inseamna cand visezi bani

Ce inseamna cand visezi bani

A visa bani poate avea legatura cu atitudinea fata de iubire sau chestiuni sentimentale. Daca visezi monede inseamna bucurii.
Ce inseamna cand visezi ca plangi

Ce inseamna cand visezi ca plangi

De obicei un vis in care plangi semnifica o eliberare de emotii. Este foarte posibil ca in viata reala sa fi acumulat foarte mult stres si tensiuni.
Ce inseamna cand visezi cearta - te certi cu cineva

Ce inseamna cand visezi cearta – te certi cu cineva

Daca visezi ca te certi cu cineva inseamna ca te framanti pe dinauntru. Doua aspecte ale tale se afla in conflict unul cu celalalt.

Cele mai noi stiri

error: Alert: Content is protected !!