Home / Horoscop / Dictionar de Vise / Ce inseamna cand visezi apa?

Ce inseamna cand visezi apa?

Interpretarea corecta a viselor este uneori dificila pentru ca trebuie sa acordam importanta oricarui element care apare. Astazi va vom prezenta cateva semnificatii posibile pentru un vis in care elementul principal  este apa. Aruncati o privire peste explicatiile noastre si poate va veti intelege mai bine visele si ce vor ele sa spuna.

Ce inseamna cand visezi apa

De obicei, un vis in care apare in prim plan apa prevesteste lucruri si aspecte pozitive. Nu este un vis rau, ci unul de bun augur.

Apa din vis nu aduce insa nimic bun daca este tulbure. In acest caz poate semnifica o framantare sufleteasca, o dorinta neimplinita sau o suferinta ce nu o vei putea evita.
Cand apa este limpede, semnifica bucurie si momente placute ce urmeaza sa apara.

Cand o femeie singura viseaza o apa curgatoare, ar putea sa ajunga sa-si cunoasca marea dragoste si chiar sa se casatoreasca. Aceeasi apa curgatoare prevesteste si posibila aparitie a unui copil, fiind simbol al fertilitatii.

Daca visezi ca o apa murdara, iti trece prin casa inseamna ca multi dusmani te pandesc si asteapta sa comiti chiar si cea mai mica greseala pentru a profita de pe urma ei. Daca, in schimb, reusesti sa opresti apa murdara care iti trece prin casa inseamna ca vei reusi sa depasesti toate obstacolele si piedicile pe care ti le vor pune oamenii care iti vor raul.

Daca te visezi mergand pe apa, vei avea parte de o bucurie si vei obtine rezultate pozitive in plan profesional.

Daca visezi apa fierbinte, din care ies aburi, inseamna ca ceva neplacut urmeaza sa ti se intample. Pe de alta parte apa foarte rece din vis semnifica depasirea unor dificultati si legarea unor prietenii de durata. In acelasi fel se explica si visul in care apare apa foarte adanca.

Cand o persoana viseaza ca bea apa calda, inseamna ca acea persoana va cheltui prea multi bani int-un timp foarte scurt. Apa de izvor bauta cu nesat semnifica planuri noi ce vor fi duse cu succes la bun sfarsit.

Daca visezi ca ti-e sete si primesti un pahar cu apa, inseamna ca iti poti intalni marea iubire.

Daca visezi ca te ineci, dar reusesti sa scapi in ultimul moment e un semn ca esti prea coplesit de realitate. Problemele, stresul si dificultatile de comunicare cu cei din jur te apasa foarte mult. Daca visezi ca te inceci si pana la urma mori inseamna ca esti o persoana foarte tematoare care are impresia ca cineva ii vrea raul si chiar ca cineva incearca sa te omoare.

Daca apa din visul tau cade din cer sub forma unor picaturi mari, inseamna ca vei avea parte de rezultate foarte bune la locul de munca. Ploaia este simbol al bogatiei si al belsugului si asta inseamna ca in viata ta va veni o  perioada benefica.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>